Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks układ

Polecane posty

Gość gość
Napewno było by mi cholernie nie przyjemnie. I tak już dodali wspólne zdjęcie na fb, w związku na fb jeszcze nie są.

Gość gość
honor honorem,ok byl uklad skonczyl sie ,skoro cie zwolnil bez podania przyczyny odwolaj sie ,nie moze byc tak ze facet cie wykorzystal i baj baj mam inna zegnaj,jakas rekompensata ci sie nalezy zostalas bez pracy z dnia na dzien ,on sie musi z tym liczyc ze jakas odprawa sie nalezy,wiem niektorzy moga wysmiac to co pisze,ale postawcie sie w jej sytuacji.......jak sie kobieta zakocha jest w stanie zrobic praktycznie kazda glupote,a facet sie niezle zabawil ja bym z nim pogadala

Gość gość
Tyle, że ja pracowałam u jego ojca i woedzialam że odchodzi i emeryture i zostanę zwolnia ale jrgo syn powiedzial mi że mnie zatrudni, ale do tego nie doszlo. Mam prace do konca roku, później jego ojcuec zamyka działalność i jego syn otwiera w tym.miejscu też kancelarię.

Gość gość
ale slowa nie dotrzymal,nie mialabym zadnych oporow on tez niema

Gość gość
Tylko komu ja udowodnię, ze obiecał mi że mnie zatrudni skoro to.była umowa słowna między nami

Gość gość
umow sie z nim na rozmowe i dyskretnie nagraj,potraktowal cie jak materac i cos mu sie od ciebie nalezy

Gość gość
Jutro w pracy z nim porozmawiam.

Gość gość
Powodzenia

Gość gość
Jesteśmy po rozmowa. Dostane pracę na 3 miesiące do marca, ale po tych 3 msc mam zniknąć z jego życia. Dzisiaj ona przyszła do niego aż się krew we, mnie zagotowala.

Gość gość
To dobrze