Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks układ

Polecane posty

Gość gość
no cóż, niektóre kobiety nadają się TYLKO do seksu. Sądząc po twoich wypowiedziach, raczej nie jesteś specjalnie umysłowo lotna. Możesz to odebrać jako lekcję i nie powtórzyć tego błędu w przyszłości.

Gość gość
Ale ja nie jestem taką kobietą.

Gość gość
ja jestem kilka miesiecy w sex ukladzie i jest mi z tym dobrze, kawa, kino, spacer a w sexie to co chcę to mam. mi to pasuje.

Gość gość
On ze mną się nie spotkał. Spotkanie na seks i po seksie kazde w swoja strone

Gość gość
a tak to nie, my najpierw kilka miesiecy ranki a potem randki czasem z sexem czasem bez:)

Gość gość
niby coś do niego czujesz wiec jak trwałaś 2 lata w takim układzie? Chyba po prostu wydaje Ci się że coś do niego czujesz bo to nagle skończył i to dla kogoś dla niego wartościowego

Gość gość
Nie uogólniajcie, ja byłam początkowo w takim układzie. Zdecydowałam się, bo on urzekł mnie od pierwszego spotkania i leciałam na niego jak ćma do ognia. Zresztą myślałam że na nic więcej nie mogę liczyć. Jest parę lat starszy a ja nigdy przedtem nie miałam chłopaka, zerowe doświadczenia i to był mój kompleks. Wcześniej z nikim nie spałam, nie powiedziałam mu tego, ale sam się zorientował. W tym całym SF zaczęło nas łączyć coraz więcej, chyba po ponad roku poznaliśmy swoje rodziny itd a teraz już dawno po ślubie czekamy właśnie na drugie dziecko. Nie można uogólniać bo to, że para w jakichś okolicznościach zaczyna od seksu to nie znaczy że puszczają i maja na koncie po kilkadziesiąt podobnych przygód. Ja ją rozumiem, bo mnie samą wzięło wtedy tak, że nie myślałam logicznie i wszystko bym robiła byle tylko z nim być. Dobrze że nie padło na jakiegoś zboczeńca albo alfonsa :-/ Ale nie prowadziłabym takiej gry aż dwa lata, Autorko, gdyby z jego strony coś było to dawno sytuacja by się wyklarowała. Jest ci ciężko ale wyobraź sobie że ta sytuacja by trwała jeszcze np przez 2 lata i wtedy co, 4 lata na nic? Próbuj układać sobie jakoś życie, młoda jesteś teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz. A praca, szukaj nowej i zaprowadź zmiany w swoim życiu. Przede wszystkim nie pakuj się już w taki związek. A jemu dałabym do zrozumienia że mam za to wszystko żal, że myślałam że to się może potoczyć inaczej. Niech wie!

Gość gość
Zastanawia mnie kim ona jest tak naprawdę dla niego.

Gość gość
Chyba niestety nikim..... A okoliczności w jakich zerwał dobitnie o tym świadczą- zero współczucia i zrozumienia dla niej, poszedł na kolację z inną. No ale tak naprawdę nie wiemy kim jest autorka, może wcale nie zasługiwała na współczucie albo np coś sknociła, zaniedbała w firmie. Lub paplała o nich.

Gość gość
Chodziło o tą kobiete

Gość gość
Możliwe, że matką jego dzieci w przyszłości. On jest w wieku kiedy faceci zaczynają się za taka rozglądać.

Gość gość
W czym ona jest lepsza ode mnie ?

Gość gość
a w czym jest gorsza, że miałby wybrać ciebie?

Gość gość
W czym jest lepsza? Może ma w poprzek :D

Gość gość
Było nam dobrze w łóżku. Zakochałam się w jego uśmiechu, oczach, brązowych, gęstych włosach, humorze.

Gość gość
Co w poprzek?

Gość gość
Ja mam taki uklad z moja, ze ona zawsze na gorze. Nigdy nie ma klotni.

Gość gość
Możesz zawsze zrobić szantaż . Albo da ci dużo kasy za milczenie albo nowa dowie sie o jego grzeszku.

Gość gość
A nowa będzie miala glęboko w dopie z kim jej obecny facet się bzykal zanim poznał ją :D

Gość gość
Przejrzałam jej fb. On dodal do niej komentarz ,, Moje słońce. Cudownie", ,, Te oczy mówią więcej niż tysiąc słów". On dodala taki obrezek z podpsem ,, nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła" a on skomentował ,, Dokładnie. Cała ty."

Gość gość
Kocha ją

Gość gość
Nie Koniecznie

Gość gość
K***a dodał wczoraj wieczorem z nią zdjęcie.

Gość gość
Chce się pochwalić dziewczyną

Gość eh no wiesz
MOIM ZDANIEM, BRZYDKO POSTĄPIŁ ZWALNIAJĄC CIE Z PRACY to jest jednak ostatnie swinstwo i brak klasy ... wystarczylo przeciez aby powiedzial Ci, ze "sie zakochal" i z waszymi spotkaniami koniec (oczywiscie atmosfera miedzy wami stałaby sie zapwene napieta i niezreczna ...no ale taka jest cena wchodzenia w tego rodzaju uklady i skoro facet sie na takowy zdecydowal "nawazyl piwa do spolki" to powinien JA ZAPLACIC A NIE migac sie jak tchorz!!)...nO ALE TY NAJWYRAZNIEJ JESTES ZAANGAZOWANA I ZAKOCHANA NA MAKSAWIEC NAWET JESLI OBSZEDLBY SIE Z TOBA LAGODNIEJ TO I TAK CZULABYS SIE SKRZYWDZONA I WYKORZYSTANA...SEX UKLADY NA OGOL ZNAJDUJA WLASNIE TAKI (PRZYKRY DLA JEDNEJ ZE STRON) FINAL DLATEGO WCHODZENIE W NIE (nawet jesli facet cie zaczarowal i wyobrazasz sobie, ze stanie sie on przyczynkiem/ namiastka zwiazku)TO SLABY POMYSL bo najpewneiej pokiereszuje cie emocjonalnie

Gość gość
Dzisiaj zadzwonił do mnie jego ojciec. Powiedział, że kancelarie przyjmuje jego syn i dlatego zostałam zwolniona, a on odchodzi na emeryture.

Gość gość
po co c**praca? weź etat prywatnej laski bezpośrednio u jego ojca co za kretynka

Gość gość
facet zrobił bardzo rozsądnie, mieli układ i jedna ze stron postanowiła go skończyć, miał do tego prawo, tak się umawiali, że tylko seks i przeciez nie do końća zycia a zwolnienie z pracy? wyobrażacie sobie, że on będzie w związku z inną kobietą, która czasem będzie w jego pobliżu, zaglądnie do jego kancelarii, otd, a tam będzie siedziała była laska do bzykania? a jak jej coś strzeli do łba i powie coś?

Gość eh no wiesz
do "facet zrobil bardzo rozsadnie" ...ale i cholernie wstretnie, skoro naważył piwa, wszedl w sex uklad to powinien je teraz wypic a nie migac sie od konsekwencji. czlowiek honoru by tak sie nie zachowal bo potrafi przyjac na klate konsekwencje wlasnych bledow a nie cudzym kosztem zamiata je pod dywan!!!