Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak osiagnac damski wytrysk

Polecane posty

Gość gość
nie ma czegoś takiego! te panie z p****li podczas tego udawanego orgazmu oddają mocz a wszystkim wmawiają, że to wytrysk!

Gość gość
jest cos takiego bo kiedys sama mialam i na pewno to nie byl mocz ale jak to mi sie udalo to juz nie pamietam i tylko raz cos takiego przezylam :(

Gość gość
Ja też coś takiego przeżyłam. Za pierwszym razem z partnerem, w pozycji na jeźdźca, a drugim razem sama, podczas masturbacji... chciałam sprawdzić ile razy raz za razem jestem w stanie osiągnąć orgazm, bez przerywania. Pierwszy normalny, ale nie przerywając pieściłam się dalej (głównie łechtaczka), osiągnęłam drugi, który odczułam silniej, i po chwili trzeci , strasznie intensywny! to właśnie wtedy poczułam jak tryskają ze mnie soki. I faktycznie początkowo pomyślałam się że to mocz, ale zapach i konsystencja była inna... chciałam powtórzyć taki maraton, ale już mi się to nie udało. Myślę że nie bez znaczenia są tu określone dni podczas całego cyklu , bo nie wiem jak inne kobietki, ale ja tuż przed i w czasie miesiączki jestem mega pobudzona seksualnie.

Gość taaaki tam
Kobiecy wytrysk to sprawa owiana tajemnicą. Mimo że niektóre z nas słyszały o kobietach, które ejakulują, lub miały z takimi styczność, większość z nas tego nie doświadczyła lub nie ma świadomości, że przeżyła to bezpośrednio. Kobiety, którym zdarzyło się mieć ejakulację, opisują ją jako wytryskującą, klarowną ciecz. Poza tym niewiele wiadomo na temat kobiecej ejakulacji. Przyjrzyjmy się bliżej temu niecodziennemu zjawisku. Co wiemy o żeńskim wytrysku? Zacznijmy od wskazania elementów wchodzących w składkobiecego wytrysku. A więc czterema głównymi składnikami wytryskującej cieczy są: glukoza, frakcja sterczowa kwaśnej fosfatazy – enzym charakterystyczny dla spermy, mocznik i kreatynina. Dwa ostatnio wymienione składniki występują w zwiększonych ilościach w moczu. Okazuje się więc, że mocz stanowi znaczną część wytrysku. Według niektórych naukowców ejakulat może różnić się u poszczególnych kobiet – u jednych będzie on bardziej przypominał mocz, u innych płyn nasienny. Ilość ejakulatu może wahać się od kilku kropel do dosłownego prysznica cieczy. Skąd bierze się wytrysk? Jest kilka teorii, jednak większość specjalistów twierdzi, że jest on wynikiem stymulacji żeńskiego punktu G. Wraz z upływem czasu stymulacja tego obszaru powoduje nagromadzenie się gąbczastej tkanki, która nabrzmiewa wodą. Kobiety, które często ejakulują, starają się powstrzymać wydzielającą się substancję, myśląc, że jest to mocz. Dokładne źródło ejakulatu nie jest znane, jednak według naukowców wytrysk może pochodzić z cewki moczowej albo z gruczołu Skenego – miejsca zbierania się płynu.

Gość poczta p
Oczywiscie ze jest. Jak go osiagnac? Nie mam zielonego pojecia. Nigdy tez nie wiem czy go mialam. To wie tylko moj facet. Ja przezywam wtedy ogromna rozkosz, cos jak orgazm tylko dluzszy. Ostatnio zdarzylo nam sie w 69. Mial cala twarz mokra. Po wszystkim myslalam ze sie tak spocil, dopiero on powiedzial mi co sie stalo. Chlusnelam mu prosto w twarz. Jestesmy kwita :)

Gość taaaki tam
seks z takimi kobietami jest wspaniały. S a one bardzo namiętne i podatne na pieszczoty. Szczytują bardzo wysoko i to podniecenie utrzymuje sie bardzo długo. Mam wrażenie że mają ciągły orgazm, co mnie wtedy bardzo podnieca.