Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 autora

Jak byscie reagowali na sasiadow palacych na klatce

Polecane posty

Go艣膰 autora

Przeszkadzalo by Wam to?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
u mnie jest zakaz palen7a na klatce schodowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
jest ogolna z zakazem palenia:O prywatne to maja mieszknia chyba wiec niech tam smrodza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
joanitka a ty pewnie jestes raszpl膮 kopc膮c膮 na klatce, zamiast w swojej ruderze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak masz och8te wachac smrody petow to twoja sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty masz problem hehe. jakbys kopcila w restauracji z zakazem tez by cie wyprosili. i to nie ja ten zakaz wprowadzilam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
joanitka mam 36lat:Dniestety jestem osoba niepalaca,u nas nikt w domu nie pali ani maz,ani syn,z rodziny najblizszej tez nikt nie pali mam astme i mi akurat przeszkadza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
moze i mnie stac na dom ale wole mieszkanie z roznych powodow na klatce jest zakaz palenia a nie wyprowadzania po klatce zwierzat:D sama nie mam zadnego zwierzecia,sierc mnie tez uczula ale z tego powodu nie lamentuje rozumiem,ze ktos ma pupila i musi go wyprowadzac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakie to dziwne
W bloku kt贸rym mieszkam jest zakaz palenia.Nie tylko mnie to przeszkadza ale innym s膮siadom r贸wnie偶.W tej sytuacji gdyby ktos pali艂 faje, natychmiast wzywamy Stra偶 Miejsk膮 albo policj臋 dlatego u nas nikt nie pali.Palacz gdy musi pali膰 niech smrodzi u siebie w mieszkaniu, niech nie nara偶a na bierne palenie os贸b niepalacych!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na klatce jest zakaz palenia ale u mnie wychodz膮 i s膮siedzi i moi, kt贸rzy pal膮. Nikt si臋 nie czepia nikogo. Inni s膮siedzi te偶 nigdy nie zg艂aszali z tego tytu艂u pretensji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tlumok to t艂ukiem b臋dzie
W blokach gminnych mo偶e mieszka plebs! Ja mieszkam w bloku w kt贸rym mieszkaj膮 przyzwoici ludzie, nie ma patologii dlatego zakaz palenia dociera do wszystkich i nikt u nas nie pali w klatce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
jakie to dziwne-super ze rozumiesz sytuacje jak chca smrodzic to niech w domu swoim smrodza,przeciez to ich smrod wiec niech go sami wachaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
jakie to dziwne-super ze rozumiesz sytuacje jak chca smrodzic to niech w domu swoim smrodza,przeciez to ich smrod wiec niech go sami wachaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak c**przyjdzie na wagary z pi臋ciu z gimbazy i jaraj膮 kilka godzin to taki smr贸d jest 偶e heeej przy okazji obsmaruj膮 艣ciany tymi napisami z nud贸w, A jak wyjdzie s膮siad i z kim艣 zapal膮 to 偶aden problem, a stra偶 wiejska to ci na pewno przyjedzie szcz臋艣cia 偶ycz臋 przynajmniej w naszym no偶owym Krakowie.

Udost臋pnij ten post

W blokach mieszka r贸偶na zbieranina, najwi臋cej t艂uk贸w ze wsi, dlatego trudno si臋 dziwi膰 偶e nie respektuj膮 oglosze艅.Na wsi za艂atwiaja si臋 za stodo艂膮,to w blokach ma byc inaczej! Na szcz臋艣cie mam sw贸j dom i nie musze patrze膰 na ten debilizn馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wyzej to joanitka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co wy okien na tych klatkach nie macie, 偶eby otworzy膰 i przewietrzy膰? Bardziej mi przeszkadzaj膮 艣mierdz膮ce 艣mieci wystawiane za drzwi i czekaj膮ce az kto艣 do 艣mietnika p贸jdzie, albo wystawiane na klatk臋 obuwie, albo m艂odzie偶 na schodach dawaj膮ca sobie w 偶y艂臋. Sasiad z papierosem to najmniejszy problem. Przecie偶 nie pali co 5 minut

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie, to wy jestescie tepi, skoro jest zakaz to pal se w mieszkaniu. proste ale holota nie zrozumie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
no wlasnie pali taka grupka mlodych,non stop przychodza do mlodego,ktory mieszka u nas w klatce zbierze sie takich z 10siec i jaraja a smieci nikt nie wystawia,butow tez nie,wozkow nie widzialam to akurat by mi nie przeszkadzalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak kto艣 jest debilem to nie dotrze to tego kogo艣 i ju偶! Taki my艣li 偶e jak misko w bloku to moze se robi膰 wsy膰ko! To przecie偶 t艂uki s膮! Ale teraz to sie juz zmienia.Duzo jest eksmisji i wyprowadzaja dziadostwo do kontener贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
z takim podejsciem jak maja to niektorzy to sasiad sasiadowi wilkiem w zgodzie sie nie da jest cos takiego jak regulamin a wolnosc Tomku to w swoim ale domku i to nie zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niezznajomy
dlatego najlepiej jest pali膰 na balkonie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawid艂owo
Na balkonie te偶 nie wolno:D Dlaczego nie zapalisz w swoim domu? Osobi艣cie zry艂 bym ci morde gdyby艣 pali艂 nad moim mieszkaniem, wszystkie smrody id膮 do g贸ry!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autora
i prawidlowo Prawidlowo:D zmitlam wszystkie kiepy i pod drzwi mlodego wysypalam na wycieraczke to jego ojciec z morda wyskoczyl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecej tolerancji prosz臋 :) Do mojego m艂odego s膮siada te偶 przychodzili s膮siedzi i ca艂a grupa palili. Gorzej, bo zostawiali potem pety na klatce. Ktorego艣 dnia wystawi艂am im du偶膮 popielniczke,zeby tam popi贸艂 wyrzucali i pety. A jak sko艅cz膮 to 偶eby zakpukali w moje drzwi, to wyrzuc臋. Wolalam to ni偶 chodzi膰 po klatce w艣r贸d pet贸w. I to si臋 op艂aci艂o, bo nawet kiedy czasami musia艂am w nocy wyj艣膰 z psem, to niczego si臋 nie ba艂am, bo oni te偶 tam urzedowali z daleka si臋 k艂aniaj膮c. A ja czu艂am si臋 bezpiecznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmm do m艂odego s膮siada przychodzili koledzy :) sorry za pomy艂k臋

Udost臋pnij ten post

ie bede im popielniczki wystawiala bo mi zwyczajnie smrod oprzeszkadza a to sie od popielniczki nie zmieni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam swoje poblemy mieszkam w bloku,do plebsu sie nie zaliczam,i nie podoba mi sie wywyzszanie tych co mieszkaja w domkach jednorodzinnych. owszem mieszkaja ze wsi, sa tez panowie ktorzy nie pracuja stana gromada przy krzakach pija BAWARKE ale zeby wypisywac takie bzdury ze dym wlatuje do mieszkan to mi sie w pale nie miesci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam swoje poblemy mieszkam w bloku,do plebsu sie nie zaliczam,i nie podoba mi sie wywyzszanie tych co mieszkaja w domkach jednorodzinnych. owszem mieszkaja ze wsi, sa tez panowie ktorzy nie pracuja stana gromada przy krzakach pija BAWARKE ale zeby wypisywac takie bzdury ze dym wlatuje do mieszkan to mi sie w pale nie miesci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie nie pala ,nawet gdyby nie zwracam na to uwagi

Udost臋pnij ten post