Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja w galerii ze starszym facetem

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś łaziłam po galerii z ówczesną przyjaciółką, klapnęłyśmy w końcu zmęczone na sofie niedaleko gościa siedzącego z laptopem. Gadam sobie z koleżanką, aż poczułam, że ktoś mnie delikatnie głaszcze po włosach.. prawie podskoczyłam - to był właśnie ten gość z laptopem. Miał na oko trochę po 50tce. Zapytałam go, co on właściwie robi, a on "głaszczę cię" bez cienia zażenowania. Chciałam stamtąd iść, ale durna koleżanka zaczęła się śmiać i mówić 'patrz jaki fajny pan!', on zaczął do mnie gadać, że ma dużą firmę (już nie pamiętam jaką) z filią bodajże chyba w Austrii. Byłam w szoku, bo doświadczyłam zjawiska takiego jak potencjalny sponsoring na własnej skórze. Gość gapił się na mnie przeciągle, chwilę z nim pogadaliśmy, ale po chwili sobie poszłyśmy. Dziewczyny, miałyście takie sytuacje w swoim życiu? Jak reagowałyście?

Gość gość
miałam podobna sytuacje, był tak przystojny że od razu dałam mu się też pogłaskać po futerku na dole, był bardzo szczęśliwy :)

Gość gość
prowokator.

Gość gość
Ja w ogóle powiem Wam że ze starszymi facetami miałam sporo sytuacji, kiedyś jakiś gość koło 40 objął mnie na ulicy (!) i pytał jaki kolor włosów mam na dole (!), generalnie najpierw myślałam że mu chodzi o moją przyjaciółkę bo miała mini (a ma długie nogi i niezłą figurę), ale nie... przyspieszyłyśmy w każdym razie kroku z koleżanką a ten gość za nami szedł, bałyśmy się go potem bo się już ściemniało i to było mało uczęszczane miejsce i spieprzałyśmy później aż miło...

Gość gość
masakra, a u młodszych masz powodzenie ? :)

Gość gość
a skąd to pytanie? mam też u młodszych, ale starsi mnie za bardzo lubią.. Ja lubię starszych, definitywnie, ale nie AKURAT takie typy.

Gość gość
trzeba było panu laskę zrobić a nie

Gość gość
spieprzaj z takimi tekstami :|

Gość gość
oj tam za Galeriankę cię wziął

Gość gość
Mnie nie powinien bo ja się normalnie ubieram, wtedy miałam jakieś jeansy i normalną bluzkę, to moja koleżanka miała na sobie krótką spódniczkę, a nią się w ogóle nie interesował

Gość gość
Bo widocznie ładniejsza jesteś .

Gość gość
15.12.13 no ja wyglądałam dziecinniej od niej.. miałyśmy po 16 lat, ona wyglądała na 20, ja na 14-15.. mam słodką, dziecięcą buzię taką

Gość gość
Widocznie woli cichodajki :)twoja koleżanka ubrala się jak k***a ale to ty masz wypisane na genie LODA 100ZL OD TYLCA 150ZL

Gość gość
To pedofil pewnie

Gość gość
Gość w garniaku taki. Nie wiem czy pedofil, dopytywał ile mamy lat, kolezanka powiedziała oczywiście

Gość gość
Nie masz się czym chwalić, dziad powinien usłyszeć od ciebie spieprzaj pan. Ja bym sobie nie pozwoliła na rozmowę z kims kto ma mnie za dziwkę.....a wy jeszcze roześmiane w gadkę z takim??? Ta koleżanka pewnie żałowała że to nie o nią chodziło:-/gdyby była sama to pewnie zrobiłaby co by chciał, za nowe majtki

Gość gość
wiesz co, ona z nim też zaczęła coś gadać, ja chciałam iść ale trudno mi było ją wyciągnąć, dopiero potem ją wyciągnęłam owszem, ona miała różne odchyły, gadała na ulicy do starszych panów i pytała czy jest ładna :/ ile ja się wstydu za nią najadłam to masakra.. i raz się sprzedała w takim sensie że z facetem zrobiła sobie przytulane fotki i on potem udawał że to jego laska i dostała doładowanie. ale zerwałam z nią znajomość parę lat temu

Gość gość
ale miałas przygode :| stary dziad

Gość prawictwo pospolite128
pewnie viagre bierze

Gość gość
no to jest śmieszne.. facec**** 50 - niby spadek sprawności, ale jak młoda zobaczą to... :)

Gość gość
nie wykorzystalas okjazji :P

Gość gość
Mnie też taki dziad zaczepiał, raz w galerii, raz na dworcu. Nie wiem dlaczego bo byłam zwyczajne ubrana. Już w głowach się im przestawia :o

Gość gość
zboczone staruchy i tyle:|

Gość gość
zdarzyło mi się; przechodziłam w galerii w poszukiwaniu jakiegoś sklepu i nie zwracając uwagi na nikogo zaczepił mnie facet 150cm wzrostu w garniturze (ja 175 plus obcasy 12cm) z tekstem ''ale bym cie wylizał'' :o w sumie mogłabym mu odpowiedzieć, że nie musiałby się schylać

Gość mraaaaraaaaa
o jej 16 lat macie ? To gówniary jesteście takiego dziada to normalnie na policję się powinno podać zboczeniec pieprzony :O

Gość gość
15.12.13 no wtedy miałyśmy. Dzisiaj mam 21 lat.