Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wazne dni probne w pracy

Polecane posty

Gość gość

Czy dni probne w pracy sa płatne? byłam juz na 3 dniach probnych właściciel nic niemówił na temat wynagrodzenia w tym okresie tylko juz po zatrudnieniu . Kodeks pracy mówi, ze należy sie wynagrodzenie? Jak z szefem na ten temat pogadac?Raczej nie bede sie powolywac na kodeks pracy i grozic sprawa w sadzie

Gość gość
Nie wiem dlaczego Ty, bo ja na pewno bez umowy nie pracuję, okres próbny, ok, dajcie umowę na okres próbny, czy zlecenie, ale nic "na gębę", bo potem się okaże, że za darmo się pracuje... Mimo dużego bezrobocia trzeba się szanować, bo nie masz żadnej podstawy, by Ci zapłacił.

Gość gość
moj szef też kazał przyjść przed umową do pracy. teraz robię codziennie 3H nadgodziny, pracuję po 11 H plus soboty!!!!. Nie wiem czy mi za to zapłaci:(

Gość gość
przychodzisz, zostajesz 3 godziny, a jak do PIPu, to powie, że nic nie kazał, że przecież masz umowę, na 8 godz., że to Twoja wina, że się nie wyrabiasz więc zostajesz...

Gość gość
gość moj szef też kazał przyjść przed umową do pracy. teraz robię codziennie 3H nadgodziny, pracuję po 11 H plus soboty!!!!. Nie wiem czy mi za to zapłaci xxxxxxxxxxxxxx a nie mogłaś go zapytać idiotko???

Gość gość
Mój mial sprawe o mobbing wiec mysle , że bedzie sie bał odpowiedzialnosci wiekszej... Zawsze mozna go obsmarowac w Internecie ku przestrodze innych to na renome jego firmy raczej dobrze nie wplynie. To co iśc dzisiaj i zapytac o wynagrodzenie? Czy pracowac kolejny dzien i wtedy sie wkurzyc? byke by potem nie powiedzial , ze jestem rozkapryszona

Gość gość
Dlaczego mnie nazywasz idiotka? To bylo dla mnie oczywiste, ze wynagodzenie bedzie..Teraz zaczelam sie zastanawiac ide 3 dzien to jeszcze nie przepracowalam tyle by zalowac. zreszta jak nie zaplaci zamowie u niego produkt i te zpowiem ze testuje