Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka mnie okłamuje

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 letnią córkę z poprzedniego małżeństwa, mój obecny mąż ma dorosłego syna, starszego o 9 lat od mojej córki. Jego syn mieszka i pracuje w pobliskim dużym mieście gdzie studiuje moja córka, ja też tam dojeżdzam do pracy. Przelałam córkę kilka razy na kłamstwie. Mówiła mi, że po zajęciach na uczelni spotyka się z koleżankami, albo że idzie na zakupy i dużo innych tego typu wymówek. Początkowo nie widziałam w tym nic złego, wierzyłam jej, aż do momentu gdy nie powiedziała mi, że idzie z koleżankami, a w rzeczywiści widziałam ją jak szła do restauracji z synem męża, później przyszpiegowałam ją i widziałam jak poszła do niego, do mieszkania. Czasem została tam na noc nie mówiąc mi prawdy. Nie rozumiem dlaczego ona tak się zachowuje i dlaczego mnie okłamuje i nie powie mi, że się spotykają. Martwię się tym, ostatnio znalazłam w jej torebce pigułki antykoncepcjne. Co mam zrobić? Nie chcę się wydać, że ją śledziłam.

Gość catering dla firm
przetrzep jej jeszcze torebke, korespondencje i wrzuc na kark krzysia rytkowskiego na pewno to wplynie pozytywnie na wasze relacje

Gość gość
a co miała c***owiedzieć??? że spotyka się z nim na sex? pomyśl kobiecino! :o

Gość gość
krwi rodzinnej nie mieszają, przynajmniej wiesz na czym stoi i że nie szlaja się z jakimś bandytą :P a to źle, że się zabezpiecza?

Gość gość
Właśnie? Może jakieś SMS?

Gość gość
Czy źle? Oczywiście! Ja nie wiem w co ona się pakuje i po co to robi. Nie wiem jak z nią rozmawiać.

Gość gość
chyba żartujesz? pewnie Cię okłamuje bo ma powód- nie ufa C****ewnie ciągle się wtrącasz w jej sprawy i ma dziewczyna tego dosyć i to taki wyraz buntu, zwłaszcza że weszła w kolejny etap życia i uważa że jest dorosła i nie musi ze wszystkim lecieć do mamy, mając taką matkę też bym jej nie mówiła prawdy

Gość gość
to powiedz jej, żeby przestała się zabezpieczać, bo tego nie popierasz. zawsze możesz jej polecić kalendarzyk :P

Gość gość
Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego ona kłamie i po co się z nim spotyka?

Gość gość
Powiedzieć o tym mężowi?

Gość gość
grają w szachy. mężowi nic nie mów, bo jeszcze sam zacznie grać.

Gość gość
nie ufa ci, boji sie twojej reakcji

Gość gość
Boję się, że oni to robią..

Gość gość
co?To? czyli sex:Dnie przejdzie ci to przez palce nawet:Dseks kobieto,seks1moze sie czegos od corki jeszcze nauczysz

Gość gość
Ona nie powinna z nim tego robić..

Gość gość
A Wy łykacie prowokacje jakiegoś pustego gimbusa. Wczoraj tę historię opisywała córeczka autorki :D http:/ /f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5784550 Jaka mamusia, taka córeczka :D