Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golenie włosów u faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci golą włosy łonowe. Jeśli tak to jak na 0 czy tylko jaja, jak często, kiedy pierwszy raz to zrobili i ile teraz lat mają. Mój nie chce tego zrobić ma 32 lata.

Gość ogolony h
Ja gle juz od wielu lat, czasem mam przyjemnosc byc golony.

Gość gutek28
golę już ze 2 lata gdyż stwierdziłem, ze gołe jajeczka dają wiecej przyjemności w kontaktach z kobietą

Gość gość
Jajka na 0 i przy odbycie tez kawalek.a busz wyżej to tak na ok 1 mm strzyzone maszynka do wlosow.mam 31 i robie to z 10 lat.. uważam to za bardzo higieniczne i moja mysia uwielbia go calowac zwłaszcza po goleniu.a ogarniam zwierzaka co 1.5 tyg.

Gość gość
Ja tylko przycinam

Gość gosciunio
Nie wim kiedy zaczalem chyba jak mialem dwadziescia pare lat dziewczyna z czasow studiow mnie namowila. Gole na zero fujarke jajka i podbrzusze . Raz dwa razy w tygodniu okolice pachwiny i wlosy na brzuchu przycinam maszynka . Dupsko tez maszynka caly rowek. Oczywiscie dochodza pachy co drygi dzien . Wlosy na nogach przycinam latem do ok 5mm maszynka . Lubie siebie takiego ,moja kobieta tez .

Gość facet 18
Ja gole 1 w tygodniu miejsce intymne z powodów higienicznych i estetycznych dla partnerki a zacząłem jak miałem 17

Gość gość góral
regularnie co parę dni aby nie drapały (moją panią ) Pieszczoty wtedy są o wiele bardziej intensywne. A jeśli prosi o to kobieta to dopiero fajnie. Sama pewnie byś chętnie ogoliła swojemu?

Gość ogolony h
Potwierdzam, ja bylem golony przez znajoma.