Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrzecznaAga27

mój mąż nie pozwala mi powiesić obrazka św na ścianie

Polecane posty

Gość GrzecznaAga27

Jak temacie. Dodam, że on nie był nigdy religijny, ale od czasu to czasu poszedł do kościoła. On twierdzi, że to ja nie jestem tolerancyjna... PomóŻCIE CO MAM zrobić...;(, bo on mnie zaszantażował, ze jak będzie wisiał to nie staramy się o dziecko... Od 5 lat próbujemy i nic ;( . Jestem Załamana...;(

Gość mozg w bokserkach
pstryknij fotke jego mozgu i powies na scianie

Gość gość
ja bym powiesila a z szantazysta zyc bym nie chciala

Gość gość
Ja również uważam że powinnaś powiesić ten obrazek. Obrazki Święte odstraszają złe duchy.

Gość gość
a co c***omoze balwochwalstwo,widocznie twoj maz ma jakas wiedze i wie ze w pismie swietym tego zabraniaja,a tak po ludzku czy Jezus modlil sie do obrazow?obrazki wymyslil kosciol i prawdziwa wiara w Boga niema nic z tym wspolnego,przejzyj sobie przykazanie,ktore Bog dal Mojzeszowi,dokladnie ,jak jestesinteligentna to wyczytasz ze nie wolno robic zadnej podobizny i oddawac jej czesc,ale kosciol tego niestety nie uczy,pomija,lepiej miec glupi narod niz ludzi myslacych

Gość gość
głupi ludzie nie myślą i nie czytają pisma sw bo gdyby czytali to by wiedzieli jakich obrazów nie wolno mieć np szatana i innych bogów

Gość gość
oj czytacie i nie rozumiecie,pal licho nie kazdy czyta ze zrozumieniem.... nie wolno wedlug pisma swietego miec zadnych ale to zadnych obrazkow czy tez obrazow jak kto woli,a tak na logike czy zydzi modla sie do figurek,obrazkow czy robia to muzulmanie?............nie wystarczy pomyslec,a zydzi jako narod maja swoja Tore a Tora to nic innego jak stary testament ale tego sie na religii nie dowiecie bo i po co normalnemu czlowiekowi taka wiedza/?jeszcze zacznie myslec................tak bo z kosciola odchodza ludzie myslacy,ktorzy sie zastanawiaja ze cos nie gra,ze ktos tu kit mu wciska ze co innego pisze a co innego ksiadz tlumaczy.............a dlaczego w sredniowieczu kararali za posiadanie Bibli? bo kosciol nie lubi jak jednostki zaczynaja myslec,im nie jest potrzebny madry i oczytany narod im sa potrzebne niemyslace bydlatka ktore sie sluchaja pana ksiedza i biskupa

Gość gość
zamiast obrazka idź idiotko do lekarza, albo pomódl się do fiuta św. Józefa

Gość hasiel
Powieś krzyżyk nad wejściem do pokoju. Wystarczy. A na miejscu obrazka umieść coś takiego - http://www.conrad.pl/Zegar-%C5%9Bcienny-cyfrowy-Eurochron-EFWU-222,-sterowany-radiowo,-kalendarz,-termometr.htm?websale8=conradπ=672590&ci=SHOP_AREA_17205_0819016 Chyb niczego bardziej funkcjonalnego na to miejsce nie znajdziesz.

Gość gość
zaskarż to do trybunału w Strasbourgu i do konwencji przemocy w domu i w zagrodzie