Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Peja obronił doktorat z fizyki teoretytej śmiecie na Cambrdige wczoraj

Polecane posty

Gość gość

a wy śmiecie jakie macie wykształcenie? Podobno sam Hawking uraczył go owacją na stojąco po obronie.

Gość gość
Wyższe magisterskie. A Ty ? Mniemam że jesteś przynajmniej doktorem ale o podstawowym wykształceniu zapomniałeś skoro obrazasz.

Gość gość
hahaha :D No to faktycznie musial sie spiewajaco obronic, skoro nawet Hawking WSTAL ;)

Gość gość
Peja to wynitny polski raper śpiewający o wszechświecie i swoich problemach egzystencjonalnych nudny fajfusie. Jest poza tym wybitnym intelektualistą, tworzy nowe kanony sztuki, jest aktorem, erudytą, filozofem a wczoraj obronił drugi doktorat. Pierwszy z medycyny, drugi z fizyki teoretycznej. A ty kim jesteś ściemu w porównaniu do takiego geniusza?

Gość gość
Ty masz magisterskie wyższe, a ja jestem kumplem peij nieudaczniku. Buahahaha pojechałem ci ale sam sobie zasłużyłeś.

Gość gość
ja tam się nie znam na fizyce,ani na muzyce...tylko polskiego trochę mnie uczyli...i nie mogę sobie poradzić ze słowem "teoretytej":(Może mi wyjaśnisz,geniuszu:classic_cool:

Gość gość
Literówka nudny leszczu. WIESZ CO TO JEST LITERÓWKA? Czy mam ci Miodka, kuzyna ciotecznego peji, przyprowadzić? Kiedy ty srałaś pod siebie do nocnika, Peja reprezentował biedę, a kiedy ty smarkałaś w rękawy, Peja budował pierwsze rakiety dla NASA. Zamknij więc ryj, bo rozmawiasz z kumplem wybitnego gościa a nie jakiegoś smarkacza z bulerben.

Gość gość
byliśmy zbyt biedni,żeby mieć nocni:(,a w czasach kiedy byłam mała,nie było nawet rękawów😭

Gość gość
Jak jesteś jego kumplem to mu wstydu nie rób takimi wypowiedziami. Kumpel :) he he a tak poza tym to kto

Gość gość
jakieś źródło młocie jak dasz to pogadamy

Gość gość
U mnie na dzielni byś za taką pyskówkę miała strzała w pysk i byś zamknęła jadaczkę nieszanująca autorytetów kulfonko. Zastanów się 3 razy nim podejmiesz rozmowę z kimś tak elokwentnie przenikliwym jak ja. Dzięki ttemu że peja to mój kumple, nauczyłem sie inteligenncji ulicznej, sztuki, filozofii, erystyki, kosmopolistyki i merytoryki wtórnej, więc zaginam cię na jeden raz każdym zdaniem.

Gość gość
Czepiajcie się literówek nieudaczni mutanci. Zazdrość wam żzera trzewia, co? Buahahah kiedy was żółć na kibel ciśnie, peja w CERN zderza hadrony więc nie kompromitujcie się już więcej, okej?

Gość gość
Nie posraj się z wrażenia, kumplu. :D:D:D

Gość gość
nic takiego nie miało miejsca. Ale ludzie nieźle wciągnełaś w temat.

Po mojemu jeg łysa okrągła główka wygląda jak hadron. Więc może zderza te hadrony. Pytanie tylko, ile guzów nazbierał...

Gość gość
Peja ma łysą głowę bo jak był dzieckiem to mu naźiści dla żartu wypalili włosy. Kiedy skończyli, on zerwał kajdany i 47 neonazistom nap*******ł, uwalniając 439 więźniów z bunktów pod Berlinem śmieciu. Śmiejesz się z bohatera tępy leszczu.

Gość gość
Jesteś dnem totalnym Kumplu od siedmiu boleści. Dnem dnem dnem. Filozof podwórkowy się znalazł. Koń by się usmial. Filozof który by bił kobiety po twarzy. Damski bokser. Nic nie warty jesteś skoro kobiety byś bił. Rzuć się na równego sobie. Mocny w pysku.

Gość smutna olciua
Peja to mój ideał chłopaka. Szkoda, że u takich jestem bez szans.

Gość mraaaaraaaaa
heheh Peję lubię, ale autor to pusty podjarany gówniarz ;)

Gość gość
Buahahah co za prostaczki, kobiety dostaja po ryju jak są nieposłuszne od początku naszego gatunku idioto, tobie też bym w ryj dał i jeszcze nasrał. Peja to mój guru, a ja jestem jego najlepszym uczniem, więc spadaj się śmiać z koniemi animalisto. Dobrze że lubisz peje, musisz doceniać jego geniusz i doskonałość. Szkoda tylko że jego najleszego kumpla nazywasz gówniarzem zdziro tasmańska. To tak jakbys własnego ojca kalała w jego gnieździe.

Gość gość
jezeli Hawking nie zrobil gwiazdy przy okazji tej owacji to Peja jest wciaz zwyklym pastuchem 🖐️

Gość gość
jak to g***o jest geniuszem to ja jestem młodsza siostra Jezusa

Gość gość
to jest taki nidorozwój - zderzać to on sobie może swoje własne kule w luźnych gaciach

Gość gość
Hahhaa polaczki i ich polaczkowata zazdrość.

Gość gość
jaka zazdrość, przecież debili nie wpuszczają na uniweresytet no może jak trzeba kible posprzątać.

Gość gość
Ty Autorze cierpisz na megalomanie. To się leczy. A plujesz jakbyś miał krzywy zgryz. Nie szanuje takich facetów którzy biją kobiety. Przewaga fizyczna jest oczywista więc tylko w nizinach moralnych coś takiego się praktykuje.

Gość gość
spadaj bo ci do d**y nakopie cieniasie

Gość Ryszard Waldemar Andrzejewski
To miłe drogi kolego, że bronisz mnie przed ataki tego zawistnego tłumu. Tak to prawda, obroniłem 2 dni temu doktorat. To jeden z mniej znaczących sukcesów w moim życiu. Po cichu wam mogę zdradzić, że mam szansę na nagrodę nobla w 2014 roku i to w trzech kategoriach. Dla takich maluczkich ludzi, pewnie to niewiele znaczy, ale dla geniuszy podobnych do mnie, to istotna nowinka. Pozdrawiam.