Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze_wyglądające_ciało

Kobiety czy lubicie umięśnionych facetów czy wolicie po prostu szczupłych

Polecane posty

Ćwiczę już od dłuższego czasu na siłowni, myślałem, że atrybutem atrakcyjnego faceta jest ładnie wyrzeźbiony brzuch. Dodałem swoje zdjęcia do oceny na jednym portalu i wszystkie zdjęcia, w których byłem ubrany zebrały wysokie oceny, dodałem jedno zdjęcie na którym widać umięśniony brzuch i resztę. Dostało najgorszą ocenę. Wysłałem dziewczynie, z którą się umawiam fotki swojej sylwetki i powiedziała, że to już za dużo, żebym nie ćwiczył. Z ciekawości sprawdziłem sobie oceny innych facetów i najgorsze mają zawsze te, na których facet ma umięśnione ciało. Czyli przez lata żyłem w błędnym przekonaniu, że kobietom podoba się wysportowana sylwetka i co? Myliłem się?

Bardzo umięśnione ciało może kojarzyć się ze zwykłym "karkiem", może to dlatego.

Gość gość
zależy co rozumiesz poprzez wysportowaną sylwetkę ;] szczupły i wysportowany facet to ideał ale napakowany to już idealny wybranek ale dla jednostek. Wrzuć foto :)

Gość mraaaaraaaaa
JA lubię przytulać się do męskiego pokaźnego brzusia :) Trochę mięśni może mieć ale nie za dużo.

A mogłaby mi jakaś kobieta napisać ile to jest za dużo?

Ja lubię umięśnionych facetow, wklej fote to łatwiej bedzie coś powiedziec.