Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola20

Zakochałam się w koledze byłego chłopaka

Polecane posty

Gość Jola20

Jest to dość skomplikowane ponieważ obaj należą do naszej grupki tzn oni i 4 koleżanki, kolegujemy się od dzieciństwa i w każdą chwilę gdy przyjeżdżamy ze studiów do domu spędzamy razem czas... Jeden z nich jest we mnie zakochany od lat i 2 lata temu postanowiłam dać nam szansę, nie wiem czy pod wpływem chwili czy też troszkę się zauroczyłam ponieważ bardzo dużo czasu razem spędzaliśmy, jednakże po jakimś czasie czułam, że nie ma sensu dalej tego ciągnąć i powiedziałam mu o tym. Przez 4 m-ce nie odzywał się do mnie, jednakże gdy przyjechałam do domu zadzwonił do mnie ponieważ aranżował spotkanie naszej grupki i od tamtej pory rozmawiamy ze sobą, widzę po jego zachowaniu, ze nadal cos do mnie czuje.... Mój problem polega na tym, że w tym roku zakochałam się w drugim koledze, chociaż to on wyciągnął pierwszy rękę, proponował spotkania pod pretekstem tego, iż mu się nudzi w domu i chciałby porozmawiać(na początku uznałam to za normalne gdyż reszta naszej grupki wyjechała w tym czasie). Zabierał mnie ze swoimi znajomymi na koncerty pod pretekstem żebym się nie nudziła.... teraz utrzymujemy kontakt codziennie i jak się nie odzywa to zaczynam się martwic, że np. cos się stało... Jak na razie najdziwniejsze jest to, ze ukrywamy to przed naszą paczką, chociaż ostatnio na spotkaniu przysiadł się do mnie i cały wieczór nie odstępował mnie na krok, a jak wracałam z byłym i koleżankami do domu to non stop do mnie pisał czy już dotarłam... i w sumie czuję się trochę jak między młotem a kowadłem, gdyż z jednej strony bardzo lubię byłego ponieważ mogę z nim swobodnie porozmawiać na różne tematy beż skrępowania, a z drugiej czuję, ze mi zależy na drugim koledze (potrafi mnie rozśmieszyć jak nikt inny, wspiera i ma własne zdanie co bardzo cenię u ludzi).

Gość seryjny monogamista
masz pojemne serduszko :)