Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merit50

Moja matka prawie mnie zabiła

Polecane posty

Gość merit50

Dzień dobry, piszę bo nie wiem co mam robić. Mam 16 lat , moja siostra ma 5 lat a brat 20. Mój ojciec mieszka za granicą od 4 lat,ostatnio wziął rozwód z matką i płaci jej alimenty na mnie i siostrę. Często matka mnie bije, dusi i gnębi psychicznie. Mam problemy z mową bo 5 dni temu mnie dusiła. Chcę zadzwonić do ojca żeby mnie stąd zabrał. Wtedy nie płaciłby jej alimentów, które są niby na zajęcia dodatkowe dzieci a tak naprawdę matka kupuje sobie nowsze rzeczy. Boję się mieszkać za granicą ale mój tata ma dziewczynę jakiś kilometr od mojego obecnego domu.Chciałabym z nią zamieszkać ale nie wiem czy się tata zgodzi. Wtedy mogłabym skończyć gimnazjum e tej miejscowości. Co mam zrobić mieszkać z matką czy zadzwonić przed świętami do taty?

Gość gość
a dlaczego matka sie dusila?

Gość gość
Jeżeli chcesz,żeby matka dalej cie tak traktowała,to zostań z nią.Dzwoń do ojca,dziewczyno.

Gość gość
matka mne dusiła bo oskarżyła mnie o romans ze swoim nowym facetem powiedziała że ukręci mi łeb

Gość gość
wspolczuje twojej matce, mezus porzucil ja dla mlodszej kobiety maja przesrana zycie przekonasz sie o tym p o 25 roku zycia i bedziesz taka sama dla swoich dzieciorow albo i gorsza 🖐️

Gość gość
A dziewczyna twojego ojca nie ma nic do gadania?

Gość gość
Co za matka co dusi dziecko?!!! K***a dziewczyno ratuj siebie i rodzeństwo! Skoro ojciec kąpał Cię w zimnej wodzie to też z nim coś nie tak! Dzwoń na policję! Dopóki masz ślady znęcania się na ciele!

Gość gość
jej facet nie ukrywam podobał mi się oczarował mnie ale czar prysł jak zobaczyłam jego rybę matka wzięła siekiere i za mną.... boje sie:(

Gość gość
Rybę??!!

Gość gość
rybę czzyli jego pisiora... poprostu za mało higieny i fiut śmierdzi

Dusiła mnie bo źle posprzątałam łazienkę. Dziewczyna ojca ma 37 lat i ma dziecko z innego małżeństwa. Myślę że na pół roku by mnie wzięła. Przecież pomagałabym w domu.

Gość gość
ojciec musi wystąpić do sądu o pozbawienie matki praw rodzicielskich. Nie możesz iść do dziewczyny ojca, bo matka przyjdzie z policją i musisz wrócić, bo jesteś nieletnia. Na sprawie sędzia cię wysłucha i będziesz mogła zostać z ojcem.