Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusinska3

W oczekiwaniu na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość Milusinska3

Dziewczyny, pewnie nie jestem tu jedyna, ktora z niecierpliwoscia czeka na 2 kreski na tescie :) Wpisujcie sie, wzajemne wsparcie jest wazne :)

Gość gość
Też czekam, okres spóźnia się jak na razie tylko 2 dni, ale boli jak na @.... A Tobie ile juz się spóźnia??

Gość Milusinska3
Witaj :) U mnie oczywiście tak sam - bóle jak na @, która spóźnia się 3-4 dni. Piersi powiększone, lekko biały śluz i ogólne zmęczenie :)

Gość gość
czemu nie zrobicie testu?

Gość gość
No wlasnie... test sie klania. Ja zrobilam dwa dni po terminie okresu i mimo ze nie spodziewalam sie ciazy, wyszly mi dwie. Kreski.jedna troche bledsza, ale wyrazna. Tez bolal mnie brzuch jakbym zaraz okres miala dostac. Robcie testy a nie sie tu wspieracie i nakrecacie.

Gość alalallala
no ja też się staram dosyć długo. dziwny zbieg okoliczności ale mi też okres sie spóźnia dwa dni, śluzu białego brak, ale lekki ból brzucha jak na okres.. tylko,że ja test robiłam już i wyszła jedna wredna kreska,ale to było dwa dni przed spodziewana miesiączką, jutro rano robie test kolejny, boję się bo wiem,że raczej nic z tego,ale zawsze jakaś nadzieja jest,że może jednak się udało.