Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

seria nieszczęść pierdoła życiowa

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić, moje życie to jakieś plagi egipskie. jeszcze rok temu było idealnie- miałam przyjaciółkę, chłopaka nikt na nic nie chorował no po prostu było fajnie. Na początku przyjaciółka mnie zlała bo nie spotykałam się z nią codziennie jak kiedyś tylko np. co 2-3 dni. stwierdziłam no trudno widocznie nie była prawdziwa itd. Potem się dowiedziałam że moja mama jest chora na raka - załamka. Zdradził mnie chłopak no ale mu wybaczyłam i przez jakiś czas było stabilnie. Nowa szkoła nowi znajomi (zmieniłam szkołę bo w tamtej był niski poziom i po prostu zamiast choć troszkę nauki to wakacje sobie robili i nauczyciele i uczniowie) no niestety klasa średnia- tragedii nie mam ale szału też nie mam parę koleżanek ale to takie typowe szkolne znajomości. w październiku zerwałam z chłopakiem bo poszedł do tej dziewczyny co mnie z nią zdradził, mojej mamie się choroba pogarsza i będzie mieć poważną operacje a na koniec zmarł mój dziadek. W sumie to mnie wszyscy kopnęli w d**e i nikogo nie mam. Powiecie rusz d**ę i coś zrób- no fajnie ale co? czekam na wyniki genetyczne czy też będę mieć raka pewnie wyjdą źle :/ Help

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować