Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasixx

Przerwałam błonę dziewiczą masturbując się

Polecane posty

Gość kasixx

Mam 15 lat... Zawsze masturbowałam się masując się tam, ale to mi już zaczęło nie wystarczać. Pare dni temu wsadziłam sobie wibrator miałam już delikatnie rozepchaną c**eczkę przez paluszki, ale nie rozerwałam błony dziewiczej. Gdy sobie to wsadziłam nie czułam bólu było dobrze, a gdy wyciągnęłam była na tym krew. Za pewne przerwałam błonę dziewiczą, ale co teraz. Gdy wkładam teraz tam paluszki jest luźno i łatwiej wchodzą... Mama mi czasami coś mówi o ginekologu, nie zaprzeczałam, ale teraz to będę miała obawy... Bo gdy zacznie mnie badać i wyjdzie, że nie jestem dziewicą, a nie robiłam jeszcze tego ze swoim chłopakiem. Nawet o tym nie myślimy tak naprawdę... Najbardziej obawiam się tego ginekologa... Czy wtedy mogę mu wprost powiedzieć, że stało się tak przez masturbację? Bo panikuję przez to wszystko od kilku dni.

Gość kejt_17
ja sie masturbuje od 10 roku życia :P i teraz sobie tam wsadzam już całą ręke :)

Gość gość
dobrze chociaż że nie majzdrowałaś przy niewypale w Puszczy Kampinoskiej nie martw się sklej super glue nikt się nie pozna.

Gość gość
to jak weszła ci łapa to teraz śmiało na pewno wejdzie głowa napisz o efektach.

Gość kasixx
Ufff, ale się spuściłem pisząc tę historyjkę. Dawajcie swoje fantazje o nastoletnich dziewicach.