Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet196cmC

Dlaczego w polsce kobiety sa takie wulgarne

Polecane posty

zwłaszcza tego niższego pokolenia ale i zdarzają sie i rożne przypadki :D teraz rozumiem dlaczego żadna polka nie może znaleźć sobie faceta

Gość gość
ale polski to najpiekniejsze kobiety w eu i wszsytkie są zajete :))

Gość gość
bo faceci u nas też przeklinają. lepiej zeby przeklinala niz bila, bo niby jak ma rozladowac emocje?

Gość gość
ale polski to najpiekniejsze kobiety w eu i wszsytkie są zajete usmiech.gif x lol, błagam nie pisz głupot, mówiłam ci to ja kobieta polska :)

Gość gość
biora przykład z polaków

Gość gość
dlaczego tyle mamy dziwek,/mężatek też/ktore k****ą się latami

Gość gość
i łajadaków którzy dorabiają meżom swoich k***wek wielkie rogi :D

Gość gość
niby dlaczego? co ma swiadczyze ze dzieczyna przeklina?

nie wiem ale mam wrazenie ze dzisejszych czasach duza ilosc jest w ogole na granicy marginesu spolecznego chodz ich statut materialny jest dosc dobry to czesto zachowuja sie jakby byly z marginesu albo jakiejs dzielnicy meneli

Gość gość
Kobiety stają się coraz mniej kobiece. Kiedyś to kobiety nie piły albo piły w sposób kulturalny a teraz często zaliczają zgony, często są wulgarniejsze od facetów czy bardziej agresywniejsze stąd ten cały "kryzys męskości" . Bo przecież gdy kobieta więcej pije niż jej facet to jest on widziany jako c***a, jeśli bardziej wulgarna czy agresywniejsza jest kobieta tak samo facet widziany jest jako c***a. Stąd też by facet był widziany przez kobiety musi być dużo gorszy niż one - tu widać powód tylu często patologicznych związków czy rodzin. Zamiast widzieć takich facetów dobrze bo nie mają problemu z alkoholem, nie są agresywni czyli kontrolują emocje, są wierni, szanuje kobietę i ma wpojone choćby podstawowe zasady moralne to jest uznany za ciotę.