Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronila

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka z pracy, ktora miala mnie jakis czas temu odiwedzic (jestem na zwolnieniu) miala mnie odwiedzic 2 tygodnie temu ale napisala ze niemoze bo 3dni wczesniej poronila i nie ma na nic ochoty. od tego czasu sie nie odzywala. powinnam do niej napisac***pytac jaksię czuję? nie wiem czy to nie będzie niezręczne. nie bardzo wiem jak się zachowac. proponowalam że jakby chciala pogadac to ma dac znac ale bez odzewu. pisac cos do niej i jesli tak to co????

Gość gość
mozesz wysłac smsa z pytaniem, jak się czuje, jak będzie chciałą to odpisze lub zadzwoni, jeżeli tego nie zrobi, to się nie gniewaj

Gość gość
Ja bym napisala sms jak sie czuhe itd. Xzy moze na kawke wpadnie, jesli bedzie miala ochote to da znac kub najlepej zadzwon ze myslisz o niej, spytaj jak sie czuje i dodaj ze jesli nie chce rozmawiac to niech szczerze powie, to bedzie mile z Twojej striny, ja tak robilam, odczekalam kilka dni i sie pierwsza odzywalam, rozmowa jej pomoze, czasem nawet nie wie ze moze jej troche ulzyc. Ze przez chwile oderwie mysli od problemow, naprawde polecam