Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki temat pracy administracja

Polecane posty

Gość gość

prosze pomozcie musze szybko wybrac temat pracy i pisac prace licencjacka po swoetach oddac plan ramowy i bibliografie niestety wyszlo tak ze nie mam tematu pracy jeszcze :/ jestem na specjalizacji administracja samorządowa.. czy ktos studiowal ten kierunek jak mysliscie w ktorym temacie byloby najlatwije to pisac? pomocy

Gość gość
prosze niech ktos wyrazi swoje zdanie

Gość gość
jak można studiować kierunek który polega na tym aby przystosować się do roli urzędasa , co za nudaaaa, napisz jakąś prace na temat bycia uprzejmym dla petentów :d

Gość gość
administracja to to nie tylko bycie urzedasem :) tak czy siak musze jakis temat wybrac myslalam ze ktos cos podpowie bo niekotrzy tez sa po takim kierunku

Gość gość
ja pisalam licencjat sądów administracyjnych w Polsce ale to zalezy jakiego masz promotora

Gość gość
no właśnie, to zalezy od promotora i tego jaką katedre wybierzesz. JA pisałam z dziedziny prawa pracy a konkretnie o zatrudnianiu młodocianych:)

Gość gość
mój post jest wyżej - o zatrudnieniu młodocianych Dodam: z administracja i urzędami nie mam, nie mialam i nie chce miec nic wspólnego. Chore studia. UJ. Ale jak zaczeło się to i skonczyło....