Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jinna

Mój były wyznał mi dlaczego odszedł

Polecane posty

Gość gość
Ja odczuwam pociąg do osób bardzo określonej płci: kobiet i mężczyzn. Nic pomiędzy mnie nie interesuje. :)

Gość gość
gość 20:26 :) nie masz się co produkować. W tym kraju nie ogarniają w większości tych tematów więc szkoda Twojego wysiłku.

Gość gość
Widzisz różnicę między słowami OKREŚLONĄ a OKREŚLONYMI ?

Wiesz co,najważniejsze to w spokoju wychowywać dziecko.Przestań się miotać,bo na podjęcie ostatecznych decyzji masz jeszcze czas.Ja w każdym razie wolałabym sama wychowywać dziecko niż codziennie bać sie zarażenia HIV-em.

Gość gość
takiego to strach z kolegami na piwo wypuścić, na wieczorze kawalerskim nawet prostytutki nie będzie potrzebował.

Gość gość
aha czyli to ze ja jestem heteroseksualna oznacza ze mm sie poza swoim facetem bzykac z innymi facetami?:D

Gość gość
"Jinna ale on przy tym zaznaczyl,ze ja tez bym miala prawo czasem sie wyrwac. i teraz sie zastanawiam, czy nie chcialabym jednak skorzystac, kosztem tego, ze on tez by to robil... smutas.gif " TO NIE JA NAPISAŁAM... kTOS SIĘ BEZSZCZELNIE PODSZYŁ :/

Gość gość
bezszczelnie hahaha padne. jak mozna bez szczelnie (od szczeliny) spotykac? ja mowic polski hahaha :-)