Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam zainwestować w fruzjera i

Polecane posty

Gość gość

W moim mieście balejaż na długie włosy to koszt około 90zł z podcięciem. Ostatnio jednak nie byłam zadowolona. Poszłam do salonu gdzie za jeden kolor, ścięcie i odżywkę zapłaciłam 214zł. Ciał mnie chłopak, która wygrywa konkursy w Mediolanie. Byłam w szoku ile czasu poświęcił moim włosom 4h. Jak skończył, zamiast żółtego siana na głowie mam zdrowe włosy, błyszczące, naturalnie pięknie się układające, w naturalnej barwie. Nigdy nie widziałam by ktoś tak ciął włosy, nie widziałam by nakładał farbę godzinę kawałek po kawałku i tak skrupulatnie się przyglądał co się dzieje. A już na pewno nie przydarzyło mi się, ktoś patrzył jak zachowują się moje włoscy (wiał suszarką i patrzył jak opadają) by mnie prawidłowo ściąć, a mam włosy do pasa. No jestem w szoku. Efekt, mam 10 lat mniej i najzdrowsze włosy od 10 lat.

Gość gość
No widzisz, ja tez ostatnio chodzę nie byle gdzie tylko do salonów Loreal Expert. Za moje długie włosy: koloryzację plus jasne refleksy, strzyzenie i modelowanie zapłaciłam 250 zł ale bylo warto. Chłopak znał się na rzeczy.