Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Boje się

Polecane posty

Puszczałam głuche telefony do znajomych z pracy a oni prawdopodobnie poszli z tym na policję (zazwyczaj puszczałam im w nocy lub w godzinach pracy). Co teraz może być, puszczałam im na komórkę z nieznanego numeru ale to w końcu telefon na abonament. Teraz przestałam, myślicie że jak przestanę to sprawa ucichnie.

Gość gość
a ile ty masz lat? może jesteś niepełnoletnia wtedy unikniesz odpow., a jak nie jesteś... To bardzo się ZDZIWIĘ.

Gość gość
Na to się składa wiele czynników Na policji wyjaśnisz że byłaś pijana i dlatego dzwoniłaś. Że miałaś zamiar za telefonować do nich bo chodzi o rzeczy związane z pracą itp.

Gość normalnakobieta29
musiało ci sie obrzydliwie nudzić :o ile ty masz lat? 5? bo ja puszczałam gluchacze za 5latka :o

Moim celem było ich niewyspanie, to by jakiś błąd popełnili w pracy, itp. Za to że chcą mi podłożyć świnie. Ale trudno, teraz postanowiłam że już nie będę tak robić ale mam nadzieję że jakoś umorzą śledztwo i że policja nie będzie tak od razu działać i dadzą temu spokój. Przysięgam tu i wobec Boga że już w życiu nie będę takich żartów nikomu robiła.

Nie robią z tym nic nawet gdybyś pisała tam smsy( byle nie z groźbami), wiem bo jak pracowałam tak że przyjmowałam interesantów to z takimi rzeczami to nawet zgłoszenia kolegom się nie chciało przyjąć. Jesli dojdą że to ty to jeśli w ogóle dostaniesz wezwanie to będzie cud. Musiałoby to trwac bardzo długo i bardzo natrętnie a jesli nie było to nic prócz głuchych telefonów to w konsekwencji kończy się to jak każda znikoma szkodliwość czynu. Nie piszę tego byś to robiła nadal bezkarnie tylko odpowiadam ci na pytanie.

No czasem mieli na telefon służbowy, czasem na komórki ale nic więcej nie było. Z tym że to telefon na abonament... Ale teraz postanowiłam przestać i obiecuje tu przed wami jak i przed Bogiem że już tego nie będę robiła. A ty pracujesz w policji? Jutro zażartuje sobie z nich i powiem że przyjechał po mnie radiowóz. Oni mi powiedzieli że policja będzie sprawdzała bilingi moje jak i dwóch koleżanek które zostały zwolnione. Z tym że oni w ogóle byś może nawet nie podali mnie jako podejrzanej.

Gość bez granic absurdu
to ja napiszę Ci, że wszystko zależy od pokrzywdzonego :)

Gość bez granic absurdu
... i jego determinacji :P

Gość gość
Ukryta Prawda: Nię pękłaś jeszcze z przejedzenia?

To oni wiedzą że to ty, bo jesli tak to z ciebie żartują, nikt cie nie będzie przesłuchaiwał chyba że to jacyś nadgorliwi policjanci będa przyjmowac te zgłoszenie lub ewentualnie normalni którzy umorzą to zaraz jak cię przesłuchają To powiedz jak ty tam te dzwonki puszczałaś w nocy? co ile?

Gróźb nie było. Były tylko głuche telefony... Nic więcej nie zrobiłam, często to było w godzinach pracy (nawet na telefon służbowy). Teraz się tego wszystkiego obawiam. Jeśli nie podali mnie a tylko dwie koleżanki które zostały zwolnione to okey. Ale oni twierdzą że ja miałam coś z tym wspólnego. Co jeśli oni to wykryją, co jeśli dostanę wezwanie, nie wiem czy przyjdzie mi awizo czy awizo dostarczy mi policja żebym się stawiła.

Co jakiś czas po 10 dzwonków w nocy lub w trakcie ich pracy. Ale powiedzieli mi od razu że policja sprawdzi bilingi a jeśli to nie ja to moje koleżanki które tam pracowały i zostały zwolnione i ja dałam im grafik służby kiedy kto pracuję tam w danej chwili. Po prostu podnieśli mi ciśnienie i nie wiem co dalej. Policja sprawdza bilingi osób podejrzanych.

I ciągle puszczałam z zastrzeżonego. Teraz postanowiłam dać temu spokój żeby sprawa ucichła i normalnie robić swoje to co mi każą. Nie będę się im stawiać. Po prostu chciałam im dać nauczkę za to że mówili iż jestem przytrzymana, itp. A policja przyjmuje te zgłoszenia????

Gość gość
Nie odpisujcie jej.Wpiszcie sobie w wyszukiwarce jej nick a dowiecie,się dlaczego nie warto z nią pisać.

Gość Rumpel Stilckin
Ukryta prawdo, wsadź sobie gałąź w d**e to od razu przestaniesz sie bać.

Skończyłaś puszczać sygnały więc przeprosisz powiesz że nie wiedziałaś że im to przeszkadza:D Swoją drogą raz mi tak powiedział jeden typ który wydzwaniał do mnie po nocach ale wiedziałam że go nie podam bo g***o mu zrobią i w końcu poprosiłam by się odezwał a nie tylko wyłączał zaraz jak odbiorę. To wiesz co od niego usłyszałam? - nie wiedziałem że ci to przeszkadza i że spisz. A to przeciez była 1 w nocy grał wariata i co mu miałam zrobić

Gość gość
nie piszcie z nią,ona tylko wymyśla te bzdury,jak np. tematy o tym ile zjadła.

ja ci tego nie pisałam zebys się nie bała i wydzwaniała komuś tylko żebyś nie panikowała

Sanja - jeszcze napisz mi jak długo trwa takie śledztwo z tymi głuchymi telefonami jeśli w ogóle trwa. Ile to im zajmuje czasu bo wiadomo jak to, policja szybko działa.

Wiesz co nie znam cię ale ty faktycznie jesteś jakaś dziwna, ja do ciebie mówię jedno a ty drugie Nara