Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupiłyście swoim roczniakom na święta

Polecane posty

Gość gość

Najpierw stwierdziłam, że nie kupie nic bo zabawek i ciuszków pod dostatkiem zresztą w styczniu wyprawiamy roczek. Potem jednak mąż powiedział, że to jego pierwsze święta i tak dziwnie nie dać mu prezentu. No to ok damy i co? I oczywiście zakup spadł na mnie i nie mam pojęcia co kupić......wszystkiego jest tyle że dostaje oczopląsów. Prezent ma być góra za 150-200zł

Gość gość
może klocki drewniane ,albo takie z sorterem na rozne kształty,moze ksiazeczke ,jezdzik,tak naprawdę dużo jest możliwości zależy co dziecko już ma

Gość gość
My kupililismy sanki bo zabawki dostanie od dziadków

Ja mojej córce na jej pierwsze święta kupiłam buty :-) i zabawkę do kąpieli. Miała wtedy prawie roczek bo jest ze stycznia. Synek ma teraz 15 miesięcy i mam zamiar mu kupić taki samolot na którym może usiąść okrakiem, jeździć na nim; samolot wydaje też dźwięki i kręci mu się śmigło.

Gość gość
mój synek jest z 24.01, więc też jego pierwsze święta. Postanowiliśmy, że zamiast każdy ma kupić jakąś d**erelkę, a w Wigilię jesteśmy u moich dziadków z moimi rodzicami, więc się złożyliśmy na jeździk chicco 4w1. fakt zapłaciłam 300 zł, ale wolę takie rzeczy kupić niż d**erelki. A na roczek wyprawiam mu roczek ;)

Gość gość
Mam córkę więc dostaje od dziadków wózek drewniany dla lalek (coś ala pchacz) a ode mnie świnkę skarbonkę fisher price. Klocki drewniane też polecam moja mała się nimi bawi.

Gość gość
Nic, a nic, po co? Wolę wydać na siebie.

Gość gość
Mój z połowy stycznia, więc święta i roczek.. Ale tak.. nie wiem, czy na roczek coś specjalnego dostanie ode mnie, ponieważ już miesiąc temu kupiłam mu rowerek/jeździk Pukylino (super sprawa). Czasem sobie pojeździ po mieszkaniu 2-3 minutki. A to dobry prezetn na roczek.. no ale już mam ;) Na allegro udało mi się kupić liczydło drewniane MULA, niedługo przyjedzie (jak byliśmy w takiej kawiarni dla dzieci, to mu się bardzo spodobało i sobie przerzucał koraliki itp.) Więc dostanie to liczydło. Myślę o jakiś drewnianych cymbałkach- dziecko uwielbia muzykę, granie .. gra na organach elektronicznych, na garnkach, na bębenku, na pianinkach dla dzieci itp. Dobrym pomysłem jest też drewniany sorter.

Gość gość
Kupiłam klocki z pianki i kolejkę dla maluchów -jeździ gra wydaje dzwieki:D dostanie też pilot do tv z Fisher price i duży ciągnik z przyczepa z wadera oraz sanki-to od rodzinki. Widziałam też zlowia Alberta ;) ale chyba wystarczy. Sorterow ma mnóstwo bo je uwielbia, jezdzik jest, rowerek pewnie dostanie na roczek:)

Gość gość
Mikołaj przyniósł mu sanki, a teraz na święta dostanie huśtawkę, taką przywieszaną do futryny drzwi. Na śnieg ciągle czekamy :)

Cześć ;) moja córka 21 będzie miała rok ;) oto zestaw jaki dostanie z tej okazji: My (rodzice)- przygotowaliśmy jej własny pokoik, i to jest nasz prezent dla niej. Dziadek(mója tata): naklejki 3D na ściany - są super, sówki, motylki, ptaszki itd ;) (a na święta namiot cyrkowy z ikei. do środka wsadzimy zabawki i mala będzie sobie tam siedziała i chowała sie przed nami;) dziadkowie(męża) koń na biegunach (a na święta sanki) na mikołajki kupiliśmy jej: my: paczkę piłeczek - i jest szał ;) mała nie robi nic innego tylko miesza w piłeczkach,przesypuje w miski, gania je po pokoju, piłeczki są wszędzie!!! dziadkowie- garnek śpiewający i jeżdźący po pokoju (szalu nie ma, d**y nie urywa, amła się bała tego garnka ale teraz już jest lepiej) dziadek - huśtawka domowa ==== fajne sa jeszcze tablice do malowania, bo np. u nas mała juz wkracza w etap bazgrania po papierze.

Gość gość
pchacz i pierwszą pościel bo do tej pory synek spi w śpiworku

Gość pytttka
Jesli chodzi o wartosc sentymentalna,to moze sesja fotograficzna. A do zabqwy - moj maly dostal taka piramidke fisher price,ktorej elementy mozna ustawic na sobie albo zlozyc w kulke. Nie bylo to jakies strasznie drogie,a on sie tym bawi juz ktorys z kolei dzien