Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety przyciągają bogactwo

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) Dzielę się z Wami pytaniem i zachęcam do dyskusji, jak to jest... Pochodzę z bogatszej rodziny niż moja kolezanka. Stać mnie na lepsze ciuchy, ale przyznaję że mój facet też nie jest biedny, jednak nie zarabia jeszcze (mamy po 18 lat) więc wiadomo nie będzie mi wszystkiego sponsorował no bo jak, skoro jestesmy na utrzymaniu rodziców. Natomiast moja przyjaciółka zwiazała się z chlopakiem 2 lata starszy, który wydaje na nią mnostwo pieniedzy. Okej nie są to kosmiczne sumy, tylko takie ludzkie, wiadomo. Sponsoruje kino i rozne male prezenty. Tak samo było z jej byłym chłopakiem.. Ten zwiazek to wgl tragiczna historia bo nigdy nie okazał jej uczucia słowem nawet nie powiedzial ze kocha ale prezenty jej kupował. Obecny chlopak nie jest zbyt wylewny jesli chodzi o uczucia no ale materialnie sie o nią troszczy. Moj chlopak jest abrdzo, abrdzo uczuciowy, na akzdym kroku o tym przypomina, jednak kwestia rpezentow itd jest calkiem inna... Jak myslicie czemu tak jest? Zachecam do dyskusji :)