Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ćwiczyłem pompki i robiłem już 50 pełnych a takich dziadowskich z 80 albo 90

Polecane posty

Gość gość

mój rekord a teraz mnie nadgarstek boli i koniec musze chyba przestac bo jak położe go na ziemi i sie uginam to boli a chciałem być sexowny :(

Gość medyczny
pozrywałes sobie miesnie, bo zwyczajnie zbyt czesto robiłes te pompki. przerwij na jakis czas a pozniej dobrze rozgrzej nadgarstki cwiczeniami zeby sytuacja sie nie powtórzyła. Miesnie sie odbudują, musisz na jakis czas przestac****ozniej mozesz powrocic do pompek

Gość gość
gdybym zgrubno by mnie ta kośc nie uciskała :(

Gość gość
jak czesto wieczorem przed spaniem sobie seroie wallem ale to lewa reka jakas niewydara albo miesnie albo kośc sprawdze jeszcze .

Gość gość
no niewiem niby potrafie pompke zrobic nawet kilka ale poczasie mnie cos rypka w tej rece a blisko dwa dni niećwiczyłem ostatnio bo mi sie niechciało to dzisiaj taka niespodzianka jak wyginam nadgarstek to mam bu ale taka raczej mała . albo kości albo te miesnie po nadrywały sie ale coś przypakowałem teraz chyba brzuch bede robił az do zarabania he he pompek mi brakło 10 i bym swój cel osiągnal 3 miechy blisko ćwiczxyłem .tylko pompki

Gość gość
gdybym drązek miał to bym sie bardziej dorabał ehh może by mnie jaka dziewczyna zechciała a nie że chudy jestem ;/