Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pracuje czy moje dziecko ma szanse w krakowie na przedszkole

Polecane posty

Gość gość

witam,sa tu jakies mamy nie zatrudnione, ktore posyłają dzieci do przedszkoli panstwowych w krakowie? Mam dylemat, czy mamy w ogole jakiekolwiek szanse żeby synek się dostal. Podania składa się w marcu, a w prywatnym niedaleko są miejsca ale trzeba juz w styczniu zadecydować i wiąże sie to naturalnie z opłatami wpisowego... Co zrobić :-) ?

Gość gość
wypowie sie ktos?

Gość gość
ile dziecko ma?

Gość gość
3 lata skonczy w styczniu

Gość gość
siedzisz na dupoie zbijasz bąki i jeszcze do przedszkola chcesz posłać? :o, nie nie masz szans na państwowe

Gość pSZeCZkolanka
U nas w przedszkolu (w Krakowie właśnie) jest mnóstwo takich mam tyle że...większość z nich "oficjalnie" pracuje :p

Gość gość
To ja i mąż oboje pracujemy i musimy stawać na głowie by dziecko poszło do przedszkola a ty siedzisz w domu, możesz się dzieckiem zająć ale wolisz zabrać miejsce komuś kto go potrzebuje :/

Gość gość
w tym roku 6 latki idą do szkoły więc bedzie miejsc w przedszkolach az za dużo.

Gość gość
a nie pomyslałyście że ona chce iść do pracy, chce oddać dziecko do przdszk. aby móc szukać tej pracy i pracować! jak jej tak zazdrościsz to rzuć prace i siedź w domu też z dziekciem! pewnie być wcale nie chciała autorka też nie!

Gość gość
oczywiście że masz ,teraz nikt nie potrzebuje zaświadczeń z pracy składasz tylko podanie a przecież dziecko może pójść do przedszkola a ty możesz szukać pracy ,ale znając życie długo nie popracujesz albo w ogóle jej nie podejmiesz ,bo niestety dzieci bardzo dużo chorują .