Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak jest moim lekiem na wszystko co robić

Polecane posty

Gość gość

co zrobię gdy mnie opuści?? :( np. 2 godziny temu płakałam i byłam w złym stanie, użalałam się na forum i płakałam mamie w słuchawkę (konflikt rodzinny :/ ) i nagle on dzwoni, początek rozmowy jeszcze byłam roztrzęsiona, ale on ma taki spokojny głos, naprowadził jakiś temat i po 2 godzinach jestem pełna radości i optymizmu:) tylko się boję,że na niego to źle działa

Gość gość
miał spokojny głos bo pewnie przed telefonem jakas lala mu dobrze pałę o******ęła

Gość gość
Ja mialam tak samo. O kazdym bolu wiedzial :glowy itd. Potem zaczal mi mowic: "Ciebie to ciagle cos boli" "Ty to ciagle cos" a na poczatku uwaznie sluchal i radzil. Nie mow mu wszystkiego.

Gość gość
Czego mu nie mówić? No ja wiem,że lepiej byłoby udawać silną, pewną itp. ale trudno , jak zacznie mi dogadywać to się rozstaniemy , póki co czuję jego troskę, wsparcie, a potrzebuję tego...zrresztą on wie,że jestem delikatna wrażliwa, znam takich co wolą zimne s u k i wyrachowane, ale są i tacy którzy maja cierpliwosc (np. moj dziadek :) znosil znacznie gorsze fochy babci, az umarl :( )

Gość gość
miał spokojny głos bo pewnie przed telefonem jakas lala mu dobrze pałę o******ęła - - - -zgadzam się, ja też jestem taki wyluzowany jak mnie dobrze obsłużą kobiece usta, potem mogę spokojnie odebrać telefon od mojej dziewczyny - infantylnej histeryczki.

Gość gość
to po co z nią jesteś?

Gość niezznajomy
nic, znajdziesz innego :)

Gość gość
gość miał spokojny głos bo pewnie przed telefonem jakas lala mu dobrze pałę o******ęła - - - -zgadzam się, ja też jestem taki wyluzowany jak mnie dobrze obsłużą kobiece usta, potem mogę spokojnie odebrać telefon od mojej dziewczyny - infantylnej histeryczki. ---- to na pewno na pisała laska , która z facetem jedyny kntakt jaki ma to miedzy jego nogami ;D chcialabys byc kochana przez chlopaka histeryczka

Gość gość
:D ale sobie budujesz świat laska, jestem facetem, mogę C**przysłać fotę:)

Gość gość
mój chłopak mówi, ze faceci się jarają takimi płaczkami jak ja i takimi trochę cielętami, a Wy mówicie, że mam nie dzwonić?:(

Gość gość
22:37 jestes moim podszywem czy piszesz wlasna historie? jesli o mnie chodzi to chlopak dzwoni do mnie, jakby nie chcial gadac to by nie dzwonil proste, zreszta teraz on mnie wspiera, a jak on bedzie miec problem to ja mu pomoge ;) po to ludzie sa razem, nie ? a nie tylko by sobie "ojebc gale" :D :D :O