Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa1983

Szukam Mężczyzny do związku któremu nie przeszkadzałoby moje dziewictwo

Polecane posty

Gość majowa1983

Od czasów liceum marzę o szczęśliwym i trwałym związku (niekoniecznie zaraz ślubie), jestem ładna, wykształcona, podobno mam dobre serce i miłe usposobienie. Niestety miłość nie przyszła do mnie do tej pory (a w maju stuknęła mi 30tka). Mieszkam w chorym mieście, w którym wzbudziłabym sensację u każdego mężczyzny z którym bym się umówiła. Dodam że nie mam żadnych traumatycznych przeżyć ani nie jestem nadmiernie religijna. Chciałabym poznać mądrego i sympatycznego człowieka o znośnym wyglądzie, który szuka partnerki do stałego związku, i nie będzie traktował mnie jak dziwadła. Jak na razie, moje poszukiwania są bezskuteczne. Chciałabym żyć jak inne kobiety, po prostu być szczęśliwa, zamiast tlumaczyć się za każdym razem i opowiadać sto razy swoją historię... Dla związku mogę się przeprowadzić w każde miejsce w Polsce. Moje życie bez miłości nie ma sensu :( Piszcie proszę (odpowiem tylko na przemyślane wiadomości): marta_260553@wp.pl

Gość gość
zapomnialas napisac ze masz nadwage :D

Gość Joker z batmana
dziewczyno nie szukaj tutaj, tu ci wbija noz w plecy, przeczytac madra osobe to rzadkosc :D