Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degenraciiiiiiiiiitotworcy

Obejrzałam srpski film i jest mi niedobrze

Polecane posty

:) żałujesz już w kolejnym poście, ale pisać o tym nie możesz przestać:) ciekawe czy syn fubu widział juz ten film. wygląda mi na takiego:D

Gość degenraciiiiiiiiiitotworcy
Widzę, że mnie rozumiesz. Nie wiem jak w ogóle ktoś mógł wymyślic fabułę do tego filmu. Jak spaczonym trzeba byc żeby byc w stanie każdą ze scen wykreowac. Jak mogli zgodzic się na wystąpienie w tym filmie rodzice dzieci? No jak?!? Chore to.

Gość gość
Kto zainteresowany jest tym filmem to może go tu znaleźć cały do obejrzenia. http://alekino.tv/

Gość gość
o k***a ten film jest chory

Gość No wiesz autorko
Przymierzałam sie do tego filmu9przez chora ciekawosc) bo byl reklamowany jako jeden z najbardziej drastycznych w historii kinematografii a uwazam sie za osobe o dosc grubej skorze i stępionej (przez obcowanie z filami typu gore) wrazliwosci. Sciagnelam go na dysk (bo to nic nie kosztuje i nie stanowi zadnego problemu) przewinelam (zeby sie przekonac z czym tak w rzeczy samej bede miec do czynienia CO JESTOCZYWISTE GDY SIEGA SIE PO PRODUKCJE OWIANA TAK ZLA SLAWA) I SPASOWALAM. ZREZYGNOWALAM TAK PO PROSTU. mOZNA? OCZYWISCIE, ZE MOZNA!!!Osmiele sie stwierdzic, ze czlowiek ktory swiadomie siega po tego typu "dziela" ma dosc specyficzne potrzeby i spore doswiadczenie w ogladaniu sadystycznych spektakli na ekranie

Gość gość
Ręce i cyce opadają. Reżyser ani widz nie ma spaczonych "potrzeb". Nie wiem ilu z Was orientuje się w prodcukcji filmów i na czym polegają. Jeśeli Ktoś kiedyś obejrzał przygotowania (za kulisami) filmu Marix, to nie uwierzy że facet biegał po pionowych ścianach! Są special effects, programy komputerowe które nie wymagają aby niektóre sceny działy się naprawdę. Nie mniej, reżyser chciał tylko przekazać że takie historie dzieją się naprawdę. / Osoby które uważają że nie ma aż tak wstrętnych ludzi polecam wolontariat w ośrodkach dla osób czy pokrzywdzonych dzieci. Nikt nie każe Wam oglądać, ale dlaczego społeczeństwo ma odwracać głowę w drugą stronę tak, jakby to ich nie dotyczyło? Ci ludzie, te kobiety, te dzieci czy młodzi mężczyźni mogą pochodzić z Waszych kręgów. Niezastanawialiście się nigdy dlaczego niektóre osoby znikają i słuch po nich zagina? Nie ma odnalezionych ciał, nie ma nic. Więc przestańcie jojczyć jaki to jest "okropny film", bo odzwierciedla prawdziwe życie nieszczęśników którzy mieli pecha aby zostać porwanym przeciwko swojej woli. / No chyba że tak jest niektórym z Was wygodniej. Najwygodniej jest być nieświadomym, niewidomym, i głuchym, bo kurde! Nie daj Bozia a jeszcze niektórzy z Was musieli by się wysilić i pomóc takiej "patologii". / Nadal utrzymuję że Ciemnogród panuje jak panował wieki temu. Zero empatii, zero zrozumienia, i pomiżej zera wiedzy. Nie każdy, ale prawie.

Gość gość
G***o wiecie o tym filmie :o czego się spodziewacie po gatunku "gore''?

Gość gość
Gość z 0:11 sprawdź dokładnie czym jest snuff movie bo sprski film się do takich nie zalicza... Oglądałam ten film 2 lata temu i wciąż pamiętam dokładnie najgorsze sceny, a filmy gore to przy nim pikuś, nie wiem czy takie rzeczy dzieją się gdzieś naprawdę ale bardzo chcę wierzyć że nie...

Gość Esssie
nie oglądałam, ale pamiętam inny film bo którym nie mogłam jeść kilka dni : MAN BEHIND THE SUN, który - co najgorsze- jest oparty na faktach

Gość tak wolę żyć w nieświadomości
Jestem doskonale świadoma istnienia na tym świecie potwornego, niewyobrażalnego zła. I tak czasami z trudem sobie z tym radzę (gdyby człowiek zaczął realnie myśleć o tym ludzie robią innym ludziom, dzieciom, zwierzętom, to by zwariował), więc nie wiem, dlaczego miałabym jeszcze szukać takich rzeczy celowo. Dlatego uważam osoby, które jeszcze chcą się karmić takimi rzeczami za znieczulone albo sadystyczne lekko. Moje najgorsze doświadczenie filmowe to "martyrs, skazani na strach" (czy cos takiego) i dziękuję bardzo. Nie mogłam sama sobie wybaczyć, że dobrowolnie sięgnęłam po takie goowno i pozwoliłam, by taki syf wniknął do mojego mózgu (nieważne, że to fikcja, są na świecie ludzie zdolni do takich rzeczy). Dlatego sorry, ale dla mnie macie coś z garnkiem, że poszukujecie takich doznań. I mam pytanie: jak zrobią film o męczeniu zwierząt, to też się rzucicie oglądać? 🖐️

Gość Esssie
ja nigdy takich gniotów nie ogladam. NIGDY. Jedyny raz obejrzałam ten film M.B.T.S tylko dlatego, że był oparty na faktach i nie myślałam, że będą w nim takie okropieństwa...że człowiek jest do czegoś takiego zdolny...teraz wiem, że ludzie to świnie a świat to chlew.

Gość Gieniek w gomaczkach
Po co takie filmy kręcą???

Gość gość
obejrzałam 3 lata temu-straszny

Gość gość
Kiedys o nim słyszałem, ale nigdy nie oglądałem. jak tyle ciekawych opini o nim to czas obejrzeć. Mam piwko i chipsy to zaczynam seans, za 2 godzinki napiszę czy mi się podobało.

Gość gość
Obejrzałam tylko zapowiedź na youtube 2 minuty. A i tak wiem, że to film okropny ja go nie obejrzę w calosci, zreszta nawet nie mam dostepu do niego. Tak apropo skad wy macie filmy by obejrzec? da sie tak w domu kazdy film zobaczyc? bo ja nawet jakbym chciala to watpie, ze ten tytul by mi sie udalo zdobyc

Gość gość
Wpisz w wyszukiwarkę srpski film online. Nie chciało mi się całego oglądać, to sobie w pół godzinki przeleciałrm najciekawsze fragmenty. Ja i tak mam juz dosć zrytą psychikę więc jakoś specjalnie mnie nie rusza, chocieąz przyznam, że trochę przesada i niesmaczne i publicznie tego nie powinno sie pokazywać.