Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaZaniepokojona

Kolejne pytanie o ciążę

Polecane posty

Gość OnaZaniepokojona

Wiem, ze było to już wiele razy...ale powiedzcie mi proszę, czy formalnie to jest możliwe, czy już zeschizowałam? Biorę tabletki antykoncepcyjne od 7 lat. Nigdy problemów nie było. 3 tygodnie temu jakoś miałam taki okres zawirowany że nie brałam co do godziny tabletek. Tzn. nie pominęłam żadnej, ale raz wzięłam o 22, następnego dnia np. o 2 itp. Dodatkowo jednego dnia (wtedy tabletkę wzięłam o 2 w nocy) miałam rano rozwolnienie (w okolicach godziny 7). Była to noc z czwartku na piątek. Ale nie było to jakieś bardzo ciężkie "przytrucie" jedynie częstszy i luźniejszy stolec (efekt stresu). W sobotę kochałam się z moim chłopakiem. Był to pierwszy tydzień tabletek z nowego blistra i akurat wówczas wypadał pierwszy z dni płodnych. Od jakiegoś tygodnia dziwnie się czuję. Tzn. tydzień temu mnie mdliło (więc ok. 2 tygodni od EWENTUALNEGO zapłodnienia) i trzymało 2 dni... potem przez kilka dni było idealnie (raz tylko mi się jakoś w głowie zakręciło, ale też byłam w dusznym pomieszczeniu) a od wczoraj znów mnie mdli. Nie jest to jakieś nieznośne , ale taki lekki dyskomfort. No i wkręciłam sobie ciążę... Czy to w ogóle jest możliwe? Wiem, że zawsze jest :) ale zakładając że nie jestem tym 0.01% "wpadek"przy tabletkach, tylko raczej mam na myśli wahania godzinowe brania tabletek i lekkie rozwolnienie?

Gość OnaZaniepokojona
A czego konkretnie? Zastanawiam się czy mogę być w ciąży przy w/w sytuacji

Gość OnaZaniepokojona
? :( ktoś może mi coś poradzić?

Gość gość
Myślę, że nie jesteś...ale mogę się mylić.

Gość gość
Skoro miałaś biegunkę to nie jest to wykluczone