Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasza opinia

Włosy u kobiety ile procent dodają lub odejmuja urody

Polecane posty

Gość Wasza opinia

Ładna buzia liche włosy czy lepiej przeciętna lub lekko poniżej a piękne włosy. Ile procent włosy kobiecie dodają lub odejmuja atrakcyjności? Szczególnie pyt do facetów.

Gość niezznajomy
oj wiele dodają, odpowiednio dobrana fryzura potrafi niesamowicie zmienić obrys kobiecej twarzy

Gość gość
bardzo dużo dodają i mówię to z punktu widzenia mężczyzny. Każda kobieta jest około 2 razy bardziej atrakcyjna jeśli ma gęste i rozpuszczone włosy. Te same dziewczyny wydają mi się autentycznie około dwukrotnie mniej atrakcyjne jeśli mają włosy upięte w koki czy coś w tym rodzaju.

Gość pewnie ze dodaja urody
ladne wlosy dodaja bardzoooo duzo urody,sa ozdoba!!!! ladne ,szczegolnie dlugie wlosy dodaja bardzo duzo urody ,nawet moglbym rzec ze 60% ta sama kobieta z krotkich srednich wlosach ,a zaposci jej wlosy do pasa..staje sie automatycznie o wiele atrakcyjiejsza NATOMIAST --gdy kobieta ma niezadbane brzydkie wlosy to ujmuja jej urody..

Gość gość
100 procent Na moim przykładzie. Miałam długie kłaki zadbane proste , ciemny brąz. Wszyscy mi mówili że jestem laska a ja wiedziałam że to głównie zasługa tych kłaków które dodają atrakcyjności,,,, odj***** mi i chciałam sobie wrócić do naturalnego koloru zrobiłam dekoloryzacje i włosy się zniszczyły trzeba było obciąć drastycznie do szyji. I co ? ludzie.... ja już ledwo funkcjonuje czuję jakby ktoś mi p***********ł bejsbolem teraz wpadłam we włosomaniactwo i zapuszczam czym prędzej i wracam do dawnego wyglądu chciałabym przez ten czas zapaść się pod ziemię ludzie mnie nie poznają Jaki z tego morał ? jak ktoś nie ma ślicznej buzi tylko w miarę ładną to włos robi swoje.....

Gość gość
Rób płukanki z kawy i pij jej dużo. Wtedy włosy szybciej rosną.

Gość eeeeeh071
nie da sie tego tak rozgraniczyc....ladna geba+brzydkie wlosy.....ladne wlosy +brzydka geba...:P moim zdaniem wlosy z twarza tworza calkosztalt do oceny. mozna rozgrniczyc np -twarz-a sylwetka...a nie geba- wlosy:) gebe zawsze mozna jakos naprwic,ulepszyc,zlagodzic rysy....makijazem,trickami makijazowymi,fajnym cieciem wlosow:) liche wlosy tez mozna jakos ulepszyc...(jak sa cienkie to nie malowac na czarno czy je napuszyc,jak spalone to obciac czy jakos zregenerowac).,lub chodzic w modnej bandanie,peruce. Zawsze mozna jakos pokombinowac i znalezc zloty srodek:) Z dwojga złego wolalabym miec zle wlosy i ladną twarz To jednak wlosy sa ozdobą twrzy a nie twarz ozdobą wlsoow. Gdy masz ladną buzke to mozesz byc nawet łysa . (lub krotkie jak Joanna Racewicz)

Gość gość
Robię płukanki z kawy szafka w łazience się ugina od naturalnych kosmetyków całymi dniami siedzę w czepku z olejami i wcierkami byle odrosły. Dokładnie nie da się trafić.. Ja nie mam pięknej twarzy, naprawdę d**y nie urywa przeciętna. A jak zrobię makijaż i przypomnę sobie jak rozpuściłam włosy to była moc.. Aż człowiek się cieszył jak patrzył w lustro. A teraz tylko je spinam i czuję się niewidzialna nawet sam makijaż nie pomaga bez włosów to już nie to samo... a szkoda..

Gość Moje są słabe
To nieciekawie dla mnie. Mam słabe włosy. Szału nigdy nie było i nie będzie:( a twarz się starzeje. Dotąd ładna buzia nadrabialam. Co robić. Peruke kupić?z moich trzech włosów nic nie wyczaruje:(

Gość gość
a ja mam mega gęste włosy i ładną buzię i w ogóle jestem fajna :) :D

Gość gość
tzw autorytety zakazuja farbowania włosow a kobieta po 40 tce to musi chodzic z siwym kokiem na głowie

Gość gość
ło matko nieufarbowane siwe włosy - tragedia - :O - jak tylko u mnie pojawią się siwe włosy chociażby jeden lecę o farbę rudą - sama umiem farbować włosy jeśli to tylko jeden kolor więc zaoszczędze na fryzjerze

Gość gość
jak sie robi plukanke z kawy?

Gość gość
wydaje mi się że farbowanie siwych włosów pomaga kobiecie tylko na początku bo potem wiadomo że twarz starzeje się coraz bardziej i jak twarz jest już daleko posunięta a włosy są ufarbowane, szczególnie na kolor ciemny to wygląda to bardzo sztucznie

Gość gość
wedlug tzw autorytetów kobiety musza nosic wory pokutne a na glowie chustki i czepki, musza nosic reformy do kolan pantalony do kostek gorset ortopedyczny i kostium kąpielowy jak z 19 wieku

Gość gość
najlepsi są łysiejący faceci którzy zamias zgolić te resztkę co im została - chodzą nieogoleni - nie ma to jak fryzura Jakuba Rutnickiego - przynajmniej wygląda jak facet

Gość gość
moja kolezanka, ladna dziewczyna, nie z tych co we wszystkim ladnie no ale ładna...jak rozpusci swoje geste brazowe wlosy to jest super a jak podepnie do góry wyglada jak sierota. wiec tak, dużo dają

Gość gość
a mi jest dobrze w podniesionych do góry. Ja uwielbiam swoje włosy :D

Gość gość
i w ogóle jestem najlepsza :D jedynym moim minusem jest brak własnej firemki :(

Gość Kajka877
Oczywiście, że dodają urody! Całe mnóstwo! Najpiękniejsze są te długie. Zawsze miałam problem z włosami, które bardzo słabo rosły, ale z pomocą przyszedł Great Lengths i ich metoda na przedłużanie włosów. Efekt zabiegu zaskoczył nie tylko mnie.