Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejmę jakąś pracę Fizyczną kobieta 28 Ostrołęka Ciechanów

Polecane posty

Gość gość

Ostrów mazowiecka ,bardzo potrzebuję jej

Gość w dupach im sie poprzewracalo
dziewcze nie p*****l, praca tylko dla wybranych i nawet to nie gwarantuje ze jak sie ktos z toba umowi na okreslony czas to dotrzyma slowa

Gość styl dżucze
do portu im. Chopina w Warszawie masz szybki dojazd aby na godz. 7 rano być w pracy, czy za daleko ?

Gość gość
Nie dam rady za daleko

Gość gość
Jestem pracowita, uczciwa ,odpowiedzialna, dyspozycyjna i bardzo potrzebuję jakiejkolwiek pracy

Gość styl dżucze
Poniatowsky pustaku z****** nie mam takich dylematów , ponieważ nie jestem wekiem takim jak Ty z posranego przysiółka

Gość gość
Czy ktoś mógłby mi pomóc ?

Gość tru tru
styl dżucze Ci na pewno nie pomoże !

Gość gość
albo proszę o jakieś podpowiedzi gdzie mogłabym szukać jakiejś pracy już sama nie wiem gdzie chodzić ,gdzie się pytać :/ już chyba wszędzie w możliwych miejscach byłam i nic :/ jeszcze chwila i załamania dostanę no bo jak żyć jak się nie ma za co?

"nie mam takich dylematów , ponieważ nie jestem wekiem takim jak Ty z posranego przysiółka " Właśnie podejrzewam, że jesteś z jakiegoś Pierdziszewa, gdyż KAŻDY mieszkający nawet nie w Warszawie, a na szeroko pojętym Mazowszu wie gdzie leży Ostrołęka i Ciechanów i jaka odległość dzieli te miejscowości od Okęcia.

Gość styl dżucze
jednak w Warszawie najszybciej znajdziesz pracę a co chwilę widzę ogłoszenia w kawiarniach i restauracjach i na dzień dobry proponują 1800 zł. netto dla kobiety , na Starówce to jest już norma , czasem pracodawcy oferują pokoje na poddaszu

Gość gość
No i jeszcze Maków mazowiecki też może być choć jak by się znalazła praca gdzieś indziej ,ale na dłużej to też mogę się przeprowadzić jak coś

Gość styl dżucze
Poniatowsky pomożesz kobiecie, czy tylko pod wpływem leków chcesz się ze mną wykłócać tłuku ze wsi ?

dżucze, weź już wyk*****aj na swoje pierdziszewo. Dodatkowych słojów twojego pokroju nam nie trzeba. Leki natomiast tobie by się przydały, bo w prawie każdym temacie pieprzysz nie na temat.

Gość gość
tak zaglądam tu i nie tylko , przeglądam różne strony z ogłoszeniami roznoszę CV ,chodzę pytam i jak nie miałam pracy tak nie mam , nigdzie nie potrzebują a ja już załamania dostaję.. bo co dalej ?

Gość gość
a nie próbowałaś wyjechać gdzieś ? udać się do większego miasta? może wtedy łatwiej by Ci było?

Gość gość
Jeśli byś się przeprowadziła do Wa wy Mokotów to jestem w stanie C***omóc . Mały pokoik mogę wynająć i jakaś praca też na pewno sie znajdzie. Pozdrawiam

Gość gość
Nadal aktualne -szukam jakiejkolwiek pracy