Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza pierś zdjecie

Polecane posty

Gość gość

wydaje mi sie ze jestem w 4 tygodniu ciazy. czesto chodze sikac, pobolewa podbrzusze lekko, 2 dni po terminie @ jestem, i od dzis rana mam zawroty glowy. bola mnie tez straszie piersi! wyczytalam ze brodawki sa uwypuklone i maja brazowa otoczke http://pl.tinypic.com/r/hueyde/5 . co myslicie o moich? tez tak wasz 'brazowe' otoczki wygladaly? z gory dziekuje !

Gość gość
test zrób !

Gość gość
tak , wiem, zrobie go jutro na pewno ale tak maja wygladac te brodawki? sa tez zylki widoczne. boze tak bardzi bym chciala zeby to byla ciaza !

Gość gość
ja robiłam test i wyszło mi ze to 5 tydzień wg OM, do 6 tyg nie miałam ŻADNYCH objawów , nie nakręcaj się tylko zrób test z porannego moczu

Gość gość
dziewczyny, ktore byly w ciazy ..... wypowiecie sie? :)

Gość gość
po prostu c***a ci się opóxnia

Gość gość
zamierzasz kochać dziecko bardziej od meża? może już myśl o nim kochasz bardziej? wyszłas za mąż , bo go kochasz czy dlatego, że chcesz mieć dziecko i faceta wybrałas pod katem tego jakim będzie ojcem? zależy ci na rodzinie znim, czy na dziecku byle z przyzwoitym facetem, co by się sprawdził?

Gość gość
o czym Ty w ogole mowisz? oczywiscie ze kocham meza i to nad zycie. oboje chcemy dziecka. stramy sie o nie. zapewnimy mu prawdziwy dom i damy milosc. dziecko to bedzie (mam nadzieje ze wkrotce) owocem NASZEJ MILOSCI !

Gość gość
objawy ciazy tak szybko nie wystepuja, moze to byc zbieg okolicznosci, a moze sie udalo. sikac czesciej zaczelam po kilku miesiacach, a piersi dostaly zylek i brodawki zmienily sie pod koniec ciazy. 4 tydzien ciazy jeszcze nie wiem czy na usg ktos cos zaimplantowanego zlapie... idz spokojnie spac i rano rób test. a jak nie wyjdzie, nie zniechecaj się - zrob za parę dni jezeli miesiaczka sie nie pojawi :) ja robilam od 7 dnia od owulacji. glupie? ale sama na pewno wiesz, jak to jest czekac :)

Gość gość
ooo, mama Kazika, którego imienia jestem fanką :)

Gość gość
dzieki, widze, ze mnie rozumiesz :) ta nadzieja, to czekanie jest najgorsze ! tyle sie naczytalam w internecie, w ksiazkach ... do tego dzis te zawtory glowy to juz mnie upelnily prawie w 99% .. chyba zwariuje ;( ale fajnie wiedziec, ze nie tylko ja tak reaguje ;)

Pisałam, że zaloguję się. I jestem;) Taa, imię bardzo spoko;) Dziękuję. x Porcja śmiechu dostarczona przez kafe przed snem wystarcza mi za inne uciechy, na które brak czasu i sił:-D

Gość gość
nie ma ładniejszego wyrazu, niż c***a? nie znoszę tego. c***a... boże, gorsze nawet niż luzowanie szpary i zalewanie kobiety.

Gość gość
tego wam zyczę;-)

Kumpel z pracy te okolice nazywa podp*****em. Ale dokładnie nie wiem, który "obszar" to obejmuje :-D

Gość gość
aaaa, to Ty : ))))) no to faktycznie się sobie wstrzeliłyśmy. ja mojego Edwardzika ululałam - przeszedł dzis sam siebie i zasnął o 1. chce mnie wykończyć!szkoda, że tak późno przyszlaś, wiele burzliwych dyskusji miało miejsce, a tyle ile obelg i bluzg dzisiaj zebrałam, to przez tygodnie dotychczas mi się nie udało :P

Tak. Pisałam jakiś czas temu, że nie mam czasu logować się, a raczej odpowiedzialnie wypowiadać się pod swoim nickiem (z braku czasu of course). "Moja" pora to właśnie tak późno...

Och, nie ukrywam, że żałuję, że nie dokopię się już pewnie do tych bluzg :-D Ale czy jutro/pojutrze będzie inaczej? :-D

Gość gość
ostatnio leciał w TVN ten wempajer, widziałam końcówkę. to film klasy... C :) na szczęście Edward to mój dziadek. a jeżeli chodzi o inspiracje z filmów, to wolałabym Nożycorękiego niż tego wempajera :Dmamo Kazika, taka pora jest dla mam takich łobuzów grasujących nocą.

Gość gość
jeszcze ten tydzień się poobiboczę więc będę aktywna jak co dzień. nie odmówię sobie tej przyjemności i będę udzielała się w każdym wątku :)

Ja przygodę z kafe zacznę raczej od wątków świeżo założonych. Dziś np. czytałam coś o wiosennej mamie. Nie wiedziałam, że to już Ktoś. Bo sama tez jestem... wiosenna ;-) x Taa, mój przed momentem jeszcze nie spał. Ale śpi długo rano. Dostosował się dzieciak do rodziców :-)

Gość gość
tak, dziewczyna już jest osobistością na kafe. takie to tu są życzliwe lachonki... ;) mój też rano chętnie śpi, ale ostatnio coś go chyba męczy, pokich**e, furka mu w nosie i nie śpi spokojnie. oczywiście każdy jego ruch stopą ja jestem na równych nogach. udam się na spoczynek. autorce życzę powodzenia, a Tobie mamo Kazika mówię do zobaczenia niebawem! :)

Gość gość
ale sie rozkrecilyscie dziewczyny ;) a ja spac nie moge bo wciaz mysle o tym czy test jutro wyjdzie pozytywny czy znowu negatywny ;( koszmar jakis !

Autorko. Dopiero zapoznałam się z Twoim wpisem;) Jak liczysz sobie ten 4tc? Jesteś jakoś w terminie miesiączki? Sama test (pierwszy, bo było jeszcze kilka :-D) robiłam w 5tc, ale nie wiedząc jeszcze, że "cień cienia" drugiej kreski to ciąża zrobiłam tych testów kilka. Powodzenia. Daj znać:)

Gość gość
ostatnia miesiaczke mialam 14/11 a wiec to juz w sumie bylby 5 tydzien .. ehh tak strasznie sie denerwuje :(