Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwiazanaZdesperowana

Mój chłopak ogląda zdjęcia mojej 12letniej siostry

Polecane posty

Dziś w nocy przyłapałam mojego chłopaka jak siedział z laptopem, kiedy się zbliżyłam to chciał nerwowo coś tam ukryć, ale ja mu nie dałam. Na ekranie zobaczyłam... zdjecia mojej dtwunastoletniej siostry! Wiem że jest ładna no ale bez przesady! Nie wiem co mam o tym myśleć, póki co wydarłam się na niego i powiedziałam że jest nienormalny i że jak on mógł zboczeniec seksualny niewyżyty. To ja mu nie wystarczam? Myślę że będę od teraz sprawdzać historię bo nie wiem czy to taki jednorazowy przypadek... Czy myślicie że za bardzo się przejmuję czy że powinnam z nim zerwać?

Gość gość
uuu twój chłoptaś lubi dzieci...

Gość gość
wielkie mi halo, jak bym oglądała foty brata mojego męża to znaczyło by że jestem walnięta ? nie przesadzaj

Chodzi o to że to były zdjęcia z wakacji w kostiumie, nie wiem skąd miał je na laptopie... Może i przesadzam ale strasznie się zdenerwowałam...

Gość gość
Jak ładna to niby normalne ale tak nerwowo ukrywać i w nocy. No i jej wiek. Wolałabym czegoś takiego nie odkryć. No lepiej wiedzieć ale to śmierdzi niezdrowym zainteresowaniem. Co innego tak na żywo nawet pochwalić ładna masz siostrę ale się tym jarac to już bym go nie chciała.

Gość baba kuźwa
A czyj był ten laptop. Twój? Skąd na nim się wzięły te zdjęcia młodej? Normalne to by było, tak uważam, jak by gościu skomentował przy okazji - ładną masz siostrę, czy tam ładna Ci konkurencja rośnie - takie tam zwykle uprzejme odzywki. Można skomplementować młodszą siostrę przecież. No ale oglądać p onocy jej roznegliżowane fotki nie wiadomo skąd ściągnięte... Autorka chyba się słusznie niepokoi. Jego interesuje małolata. Ty mu nic nie mów, tylko obserwuj bacznie co on za jeden, bo chyba ma bardzo mroczną stronę ten gościu. Może uratujesz jakieś dziecko...

No właśnie o to mi chodzi. To był jego laptop więc nie wiem skąd je wziął... Mam nadzieję że to tylko nieporozumienie, ale coraz bardziej się boję...

Gość gość
A może porób zdjęcia tej siostrze? Niech ma uciechę..

Gość gość
Jeszcze gdyby była starsza, ale 12-latka? Szkoda, że to tylko słabe prowo, bo nie ma się czym pobulwersować w tę nudną noc :(