Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhh1297643

zaoozylam seksowna bielizne a on nie chcial sie kochac

Polecane posty

Gość echhh1297643

czuje sie beznadziejnie, az nie wiem co o tym myslec. wieczorem kiedy on byl w lazience zalozylam seksowna bielizne, kiedy z niej wyszedl ja czekalam na niego w sypialni, kiedy mnie zobaczyl powiedzial poprostu bez zadnych emocji ze mu sie nie chce i nie potrzebnie sie tak wystroilam. myslalam ze umre. jestesmy ze soba 7 lat. mieszkamy razem. czuje sie okropnie.:(((((((((((

Gość gość
jeszcze nie takie rzeczy przezyjesz. rutyna.

Gość gość
A ty myslalas ze byle zalozenie jakiejs szmaty na siebie zrobi piorunujace wrazenie

Gość gość
mój nie lubi takiej bielizny. Woli jak jestem naga i jak się do niego przytulę zacznę dotykać siebie lub jego. Może po prostu seksowna bielizna go nie kręci?

Gość gość
to przykre, ze musisz sie stroic***prosic o seks :(

Gość gość
co moze byc seksownego w maciorze ktora zalozy seksowna bielizne? :D

Gość gość
Oj głupiutka, seksi bielizna jest dla seksownych kobiet, a nie dla byle babska.

Gość gość
Skoro z nią jest to chyba jest dla niego seksowną kobietą a nie "byle babskiem". A skoro nie postrzega jej jako pieknej wzbudzajacej pozadanie kobiety tzn ze z nim jest cos nie tak. Wspolczuje Ci autorko, wyobrazam sobie jak upokorzona musisz się czuć. Ja bym sobie z nim poważnie porozmawiala.

Gość gostinka
łoooooo, grubo :) Nie spotkała mnie taka sytuacja, nie wyobrażam sobie, co musiałaś poczuć. Myslę, ze już go nie podniecasz :(

Gość echhh1297643
nie jestem maciora, nosze ubrania w rozmiarze 34/36 , do tego mam dosc duzy biust jak na szczupla osobe. 75B. zalozylam bardzo seksowna bielizne(najbardziej seksowna jaka mam) do tego ponczochy. sama jak sie widzialam to sie podniecilam. a on kiedy mnie zobaczyl od razu stwierdzil ze mu sie nie chce, powiedzialam mu ze ja sie nim zajme ale nawet do go nie przekonalo. chyba musialam mu sie znudzic:((((((((

Gość gość
Pogadaj z nim dziewczyno. Widać, ze Ci zależy, ale sama nic nie zdziałasz. On tez musi chcieć.

Gość echhh1297643
rozmawialam z nim, przeprosil za swoje zachowanie, mowil ze glupio zrobil,ze nawet jak mu sie nie chcialo to nie powinien mnie odrzucic. ale co z tego skoro jego reakcji nie da sie cofnac. najwyrazniej go nie podniecam, nie krece. juz mi sie nie cce starac. najgorsze w tym wszystkim jest to ze czekalam na niego , on mnie olal i kiedy poszlam do lazienki i sama sciagalam ta bielizne to zalalam sie lzami. zostanie mi to dlugo w pamieci:(

Gość gość
A ile można ****** jedną c*** przez tyle czasu?

Gość gość
ja tez tak mam a jestesmy dopiero dwa lata razem... pol roku po slubie i juz mu sie znudzilam..