Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaa858985

faworyzacja przez rodzica

Polecane posty

Gość Lilaaa858985

czesc wam, mam pewien problem i mam nadzieje ze pomozecie mi cos doradzic. Mam 23 lata i mieszkam z mama i siostra i od jakiegos 1,5 roku zamieszkal z nami moj narzeczony. Byl to dosc ciezki czas, bo on mieszkal w innym miescie i nie potrafilismy byc ze soba na odleglosc, chcialam ja sie do niego przeprowadzic ale niestety mojej mamie nie pasowalo bym sie wyprowadzila z domu wiec postanowilismy ze to on sie do nas wprowadzi (oczywiscie to mojej mamie rowniez nie pasowalo). Po kilku miesiacach mama postanowila ze wynajmie inne mieszkanie, przeprowadzilismy sie z nia. I tu zaczyna sie najgorsze, Moja siostra zajela sobie ogromny pokoj, mama to samo, a nam zostal malutki pokoj do ktorego wchodzi jedynie malutkie pojedyncze lozko i komoda... O zamianie pokoi nie ma mowy, moja siostrzyczka musi miec najlepiej. Nikt nie zwraca uwagi jak sie tam meczymy, nie miescimy sie na lozku, wstajemy niewyspani i obolali. Dodam ze placimy rachunki za siebie, wszystko jest dzielone po rowno. Co mam robic? Pomozcie

Gość Lilaaa858985
myslimy o tym i chcemy sie wyprowadzic ale mnie jest ciezko to zrobic... Martwie sie jak one sobie poradza... Wiem, moze jestem glupia, one mnie tak traktuja, maja mnie gdzies, a ja sie martwie...

Dorośnij , widzisz, że dobrze cię nie traktują. Chcesz je niańczyć do końca życia? W końcu facet cię zostawi

Gość gość
oczywiscie ze sie wyprowadz znajdziesz jakos kawalerke ,one jakos o ciebie sie nie martwia a wlasciwie o co sie martwisz ze sobie nie poradza?

Gość Lilaaa858985
hm... chyba finansowa, bo wszystko placimy wspolnie. Kilka miesiecy temu napomnialam ze sie wyprowadzamy to byla awantura w domu...

Gość gość
awantura byla to ty jestes niewolnica i musisz tam mieszkac i godzic sie na wszystko

Gość Lilaaa858985
no jestem niewolnica, wszystko musze w tym domu robic bo moja siostrzyczka nawet paluszkiem nie kiwnie, jak jest balagan to ja jestem winna, probowalam z mama o tym porozmawiac ale ona nie widzi problemu,

Gość gość
poczytaj se o narcystycznej matce wiekszosc k***w w pl to takie sa 🌼 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość gość
To jest chyba jakiś żart ? Matka cię gnoi a ty jeszcze się martwisz jak sobie poradzą ? Czas odciąć pępowinę bo albo wyprowadzisz się i zaczniesz żyć normalnie albo w końcu twój facet cię kopnie . Przeczytaj samą siebie i odrazu będziesz miała odpowiedź co zrobić w takiej sytuacji .

Gość gość
dziewczyno wyprowadzaj sie i olej je jak sobie poradza, to dwie dorosłe kobiety i dadza rade, im dłuzej tam siedzisz tym gorzej dla Ciebie, to toksyczne baby

Gość Lilaaa858985
macie racje, jego tez juz to denerwuje, narzeka ze sie nie wyspal itp.. weekend nadchodzi to nawet nie mozemy pospac dluzej bo zaraz jest komentowanie ze spimy a trzeba posprzatac i isc na zakupy...nie mamy swojego zycia

Gość gość
poszukajcie mieszkania i sie wyprowadzajcie, bo zaraz Twój zwiazek sie rozpadnie, zostaniesz z matka i sisotra i bedziesz miała przesrane do konca zycia

Gość Lilaaa858985
dziekuje za pomoc ;) jeszcze dzis zaczne sie rozgladac za czyms ;)

Gość gość
powodzenia :)