Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Do mam które zaliczyły wpadkę

Polecane posty

Gość gość
Hahaha moja droga koleżanko brałam tabletki antykoncepcyjne 4lata i właśnie przez nie najprawdopodobniej miałam problemy :) oj głupiutkie dziewcze

Gość gość
A mnie bawi zawsze argument "to nieprawda, że przy tabletkach się wpada, bo ja biorę 5 lat i nie zaszłam w ciążę". logiczne jest, że skoro skuteczność tabletek wynosi blisko 100%, to jednak na większość działają. Gdyby wszystkie kobiety wpadały, to żadna by ich nie brała. No, ale dla niektórych logika, to coś niedostępnego.

Gość gostinka
tak szczerze to ja też się dziwię.... Nie znam nikogo, kto by sie zabezpieczał i wpadł! Te wpadki to albo ktoś zapomniał o jendej tabletce, albo przed załozeniem gumki trochę było bez- a potem piszą, ze wpadły a sie zabezpieczały. Jakby tak każdy wniknął jak to zabezpieczenie wyglądało to pewnie w wiekszośc**przypadków byłoby jakieś ale.

gość 11:26 głupiutkie to są twoje ograniczone horyzonty. Sama piszesz, że "najprawdopodobniej" poza tym ja miałam problemy zanim brałam tabletki i musiałam je brać, żeby normalnie funkcjonować właśnie, poczytaj trochę, bo nie jesteś wyznacznikiem wszystkich kobiecych schorzeń domorosła, kafeteriana lekarko :P hahaha

Gość gość
Ku ja nie mogę nie chce mieć dziecka nie myśli o nim a bezczelnie włazi na forum :D śmieszne to jest

Gość gość
Hahaha to ja c***owiem tak....Tabletki antykoncepcyjne to hormony, zazwyczaj bierze się je na unormowanie okresu owszem ale poczytaj sobie, że dłuższe branie może również zaszkodzić niedouku!!

Gość gostinka
daga jaga- a co Ty taka nerwowa jesteś? Może zluzuj trochę, bo na każdy temat można normalnei porozmawiac a nie obrzucac wyzwiskami...

Gość gość
trzeba mieć mózg wielkości orzeszka ziemnego żeby zaliczyć wpadkę

Gość gość
ja można zajść w niechcianą ciążę????????????//

Gość gość
a ja jestem w piątej ciąży wpadłam czy nie zgadnij :)

Gość gość
ja nie dość ze wpadłam to jeszcze bliźniaki urodziłam :D ale to było 16 lat temu to przebolałam :D

Gość gość
ja wpadlam na spirali, ale muszę przyznać że nie chodziłam na kontrole i troche to zaniedbałam. okazało się że ona się jakoś przesunęła albo była źle założona...