Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Do mam które zaliczyły wpadkę

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0

Jak można zaliczyć wpadkę w tych czasach? :D XXI wiek a te wiedzą jak się zabezpieczać, żenada 🖐️

Gość gość
ja zaliczyłam wpadke ale chciałam dziecka, a teraz umieram z bólu bo poroniłam w 12 tyg. Dziecko niewazne czy jest planowane czy z wpadki to najpiekniejszy dar od zycia. Kocham mojego Aniołka

Gość gość
haha. ja to zaliczyłam z własnej można powiedzieć "głupoty", chociaż teraz już bym tego nie nazwała głupotą bo bardzo się cieszę. a i dodam, że to moje pierwsze dziecko. jak się urodzi to zabezpieczenie pełną parą :D

Gość 0 Terenia 0
16.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja zaliczyłam wpadke ale chciałam dziecka" Pewnie chciałaś złapać faceta na dziecko :O

Gość gość
niechciAŁAM nikog złapac powiedziałam mu ze dam rady sama, ale on był przymnie.

Gość gość
a ty masz dzieci, bo niewyglada na to

Gość gość
ja miałam 17 lat jak zaliczyłam wpadkę, nie zabezpieczaliśmy się, zostałam samotną matką, bo ojciec uciekł, gdyby mogła cofnąć czas...

o Terenia o - Takie kretynki jak Ty są żenadą, bo nawet najlepsze zabezpieczenie to TYLKO zabezpieczenie, no ale o tym też trzeba wiedzieć :) Ja od 9 lat wiem, że nie mogę mieć dzieci, wyluzowałam się, nigdy nie leczyłam, nigdy nie starałam o dziecko, Nie miałam tych rozterek co kafeterianki które zakładają wątki o staraniach i niepłodności, aż tu nagle bęc, stało się i będę mamą :) a jeszcze dodatkowo brałam tabsy anty :P

Gość 0 Terenia 0
Daga - To coś c******.o.w.o brałaś te tabsy, że wpadłaś :O Ulotki nie przeczytałaś? 🖐️

Nie kumam o co Ci chodzi i co ma ulotka? zabezpieczenie nawet najlepsze może nie zadziałać bywa, tym bardziej, że przez 8 lat się niezabezpieczałam i nic! Ale widzę, że jesteś frustratką, która bardzo chce miec dziecko, a nie może i sączy jad z tego powodu inaczej nie wchodziłabyś na forum o macierzyństwie. Jest jeszcze druga opcja, po prostu jesteś zapierdziałym babonem, którego nikt nie chce... łączę się z Tobą w bólu :P

Gość 0 Terenia 0
Daga - Teraz ja ciebie nie rozumiem 😴 To chciałaś tego bachora czy nie? :O Piszesz bez sensu :O A ja się nie staram o ciążę, bo jej nie chcę :classic_cool:

Gość gość
ulotki nie przeczytałaś ha ha ha Organizm to nie komputer kretynko

Gość gość
ulotki nie przeczytałaś ha ha ha Organizm to nie komputer kretynko

Gość gość
a tak apropos to jesteś trollem i prowokujesz takimi tematami

no faktycznie nieprawdopodobne! No a jak w XXI wieku kobiety moga trzymac w beczkach zwłoki swoich dzieci albo specjalnie upuszczac je z kocyka na podłogę a potem robic show na całą Polskę pt "mam teraz czas na swoje pasje" Jak mogą wchodzic na to forum pytając o domowe sposoby powodujące aborcję albo pytac po milion razy czy jak dostałam okres to mogę byc w ciązy? albo jak zrobic test ciążowy? Terenia idz lepiej na kawę a nie wypisujesz takie p i e r d o l i n y..

Gość 0 Terenia 0
Tabletki dają prawie 100% skuteczności, ale trzeba je brać prawidłowo, nie wierzę, że te wszystkie kretynki brały prawidłowo i powpadały 🖐️

kochanie - moze nie wiesz ale nie wszystkie kobiety moga brac tabletki - przeczytaj sobie ulotkę, bo podobno się w nich zaczytujesz.. pewna moja droga w zyciu jest tylko śmierc.

Gość gość
Ja od 8 lat stosuje same gumki i jakoś nie wpadłam :D naprawdę trzeba mieć talent :)

o Terenia o "Tabletki dają prawie 100% pewności" PRAWIE! sama to napisałaś - matko ty nawet nie rozumiesz tego co piszesz :P a "bachorem" to widać jesteś Ty i pewnia Twoja mama żałuje, że Cię nie wyskrobała hahaha

Gość 0 Terenia 0
mammina - A o innych sposobach antykoncepcji nie słyszałaś? :O

Gość gość
daga_jaga obie z Terenią prezentujecie ten sam niski poziom :D jedna nie ustępuje drugiej na krok ;) Widać lubisz się zniżać do czyjegoś poziomu :)

Gość 0 Terenia 0
Daga - Za to ty jeszcze zdążysz wyskrobać swoje 😴

Gość gość
żałosne wypowiedzi. nie lepiej ignorować autorkę tematu nie wypowiadając się w temacie?

Gość gość
ja też nie wiem jak w obecnych czasach można zaliczyć wpadkę, no ludzie! jak się nie chce to się nie ma dzieci!

Gość gość
A ja mam dziecko z nieplanowanej ciąży, zaszłam biorąc regularnie od 7 lat tabletki antykoncepcyjne. Co więcej brałam je też przez 4 miesiące ciąży nie wiedząc, że w ciąży jestem. Możliwe, że jakieś zaburzenia hormonalne mogły być spowodowane wyjazdem, bo wakacje kiedy zaszłam w ciąże spędzaliśmy z mężem nieco "egzotycznie" ;-) W każdym razie poszłam do lekarza po kolejną receptę a dowiedziałam się, że to koniec 4-go miesiąca. Różne scenariusze się zdarzają...

10:41 święta racja.Daga niedawno o mnie pisała,że jestem chamska a tu proszę okazuje się jaka kulturalna jest nasza pani daga jaga:D Daga mam do ciebie pytanie.Piszesz,że nie mogłaś mieć dzieci to w jakim celu brałaś anty?

Gość gość
Hahaha a upicie się niezabezpieczenie to nie wpadka :)?

jestem w stanie zrozumieć wpadkę podczas stosowania antykoncepcji Bywa, że zawiedzie. Nigdy nie zrozumiem wpadki. kiedy nie ma w ogóle zabezpieczenia. To nie wpadka. To świadome przyzwolenie na zapłodnienie. I nigdy nie zrozumiem, jak można się potem dziwić, że jest się w ciąży.

Gość gość
No zdziwić się nie można fakt :) a ja miałam taką sytuację, że miałam problemy hormonalne i coś tam jeszcze.Ginekolog powiedział, że jak będę chciała kiedyś zajść to leczenie więc 2lata bez niczego i po 2latach zdziwienie było jak zaszłam :)

jak dbasz tak masz - no widzisz niekumata istoto tabletki anty są przepisywane też w związku z różnymi schorzeniami kobiecymi, poczytaj sobie kto je bierze nie tylko w celu zabezpieczenia się :)