Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana5555

woli glupie gry ode mnie

Polecane posty

Gość zalamana5555

na poczatku moj facet bardzo sie staral, kupowal kwiaty, dbal o mnie, na rekach nosil. jednak jak zamieszkalismy razem to powiedzial ze pokaze mi fajna gierke, ze napewno sie wkrece bo on juz jakis czas w nia grał..no i sie zaczelo. nie wiem czy kojarzycie- world of tanks czy jakos tak.. nie chce juz ze mna czasu spedzac, mowi ze spedza ze mna przeciez czas (on siedzi pryz kompie a ja tv;/), nie chce nigdzie wychodzic, dzien w dzien przy tym siedzi i gra z kolezkami. mowi zebym sie cieszyla ze nigdzie sie nie szlaja przynajmniej. owszem, ale wszystko ma swoje granice. prosilam go, krzyczalam, plakalam- nic to nie daje..powiedzialam mu zeby chociaz co 2 dzien gral to i tak mowi zebym nie mowila mu co ma robic, ze mam tv i w ogole i ma w nosie wszystko. weekendy tez tak samo..myslalam ostatnio ze romantyczny wieczor bedzie, patrze wino otweira..a za chwile widze ze nalal mi i sobie a ze swoim do kompa i tak do nocy siedzial i gral;/ olewa mnie strasznie, nie wiem co mam zrobic. usuniecie gry nie wchodzi w grę itp. a nawet jak sie go uprosze i przestaje grac bo lezy i oglada tv w ciszy, nie stara sie juz tak o mnie. nawet na urodziny mi kwiatka nie dal;/ mowi ze kocha ale nie wiem, moze ja za bardzo pokazuje ze mi zalezy...nie mam pojecia ;( gdy staram sie go olewac i nie zwracac uwagi to on nic sobie z tego nie robi, cieszy sie pewnie ze ma spokoj. a jak np ostatnio cos mu powiedzialam - bo on ma sluchawki tez na uszach i gada z ludzmi online;/) i jak mnie nie uslyszal bo gada non stop z nimi, i jak sie wkurzylam i powiedzialam ze chyba woli z nimi gadac a nie ze mną to powiedzial ze tak. nie wiem czy w zlosci czy faktycznie ale wkurzylo mnie to. wieczory wygladają tak samo, on przed kompem, sluchawki na uszach, z nimi gada i gra sobie, a ze mną raptem pare slow zamieni...potem ja ide spac, on po polnocy tez idzie i tyle..0 zainteresowania mną, 0 chęci na wspolne spedzenie czasu, a ja nie bede go wiecznie starala sie nigdzie wyciągac.. jeszcze mowi ze swieta niedlugo to sobie pogra więcej...super po prostu, czuje sie tak olewana...tyle razy z nim o tym gadalam ale on uwaza ze nie bede mu zabraniac bo to jego hobby, jeszcze zaglusza mi tv bo gada, smieje sie z tymi kolezkami...fajnie nie ma co, mieszka ze mna a wiecej z nimi gada niz ze mna;/ nie wiem co mam zrobic...jak ostatnio sie wkurzylam i gdzies wyszlam to sie wkurzyl ze sie szlajam gdzies. a jak jestem w domu to ma mnie w d***e;/ a jeszcze go nic nie rusza, jak mowie ze mi cos nie pasuje to mowi 'tak? to moze sie rozstanmy?' to ja wtedy wymiękam;/ a ponoc tak mnie kocha, nie wiem czy tak pogrywa ze mna zeby sprawdzic na co moze sobie pozwolic czy co.. a jeszcze cos.. mniej zarabia ode mnie i milutki jest jak wyciąga ode mnie na fajki, niestety mu daje bo jest nalogowym palaczem...chociaz mnie ostatnio wkurzyl bo wlasnie sobie wyszlam gdzies, bylismy przed wyplata i mowi 'fajek nie mam a ty sobie gdzies wylazisz i na piwo wydajesz;/' dodam ze to moja kasa.... i przez to nawte nie mam kasy zeby sobie pojsc z kolezanka gdzies, bo ciągle na rachunki, na jego papieroski... a on jeszcze mnie olewa

Gość tankuje za free
wiec daleko zajade :classic_cool: podpisamo: prezydent m.

Gość gość
tez bym wolal

Gość gość
fajne życie