Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja chce drugie jakie szanse

Polecane posty

Gość gość

on niby chce, niby nie. mam pytanko: 9 dzien, palcem z brzucha do srodka. on o tym nie wie, ale wczoraj temat o dziecku wrocil. on chce, on sie boi. mamy jedno. nie chce linczu, mowie ze sama zdecydowalam bo mam ciagle dosc gadania ze sie boi.

Gość gość
To się nie zdziw jak on sam zdecyduje ,. że nie chce być z kobietą która decyduje za was pboje.

Gość gość
dobrze myslisz!

Gość gość
nie ma to jak wrabiać faceta w ciążę, zastanów się, jak czułabyś się gdyby on bez twojej wiedzy wziął kredyt na 30 lat- miło by ci było?

Gość gość
:)wlasnie zdecydowal o jednej kwestii sam. chociaz prosilam, mimo to zdecydowal sam.

Gość gość
w tym cyklu robiłam tak 3razy (palcem do środka) ale wątpię, że się udało. za tydzień powinnam dostać okres.

Gość gość
tez tak próbowałam wiele lat temu i nic z tego nie wyszło. Nie zajdziesz od tego w ciążę. Przynajmniej ja nie zaszłam Na szczęście po paru miesiącach się zgodził i mamy już wielką pannice w domu:)

Gość gość
dlaczego sie nie zajdzie, przeciez to tez plemniki.co to za różnica czy palcem czy penisem

Gość gość
Spróbuj strzykawką

Gość gość
stosunek i strzykawka? jaja chyba.

Gość gość
A co nie można?Oczywiście że można!! Po stosunku wszystko w strzykawkę i heja do środka

Gość gość
i co zaszlas tak?

Gość gość
Ja? Testuję metodę pierwszy miesiąc ale wszystko w porozumieniu z mężem.Tyle się o tym pisze.Chcemy zobaczyć jak to wygląda w praktyce i mamy zabawę przy tym :)

Gość gość
no serio ciekawe

Gość gość
Straszne! okradać siebie z takich cudownych chwil. Pamiętam nasz seks kiedy się staraliśmy o dzieci i nigdy nie był lepszy. Nie wyobrażam sobie robić to sobie sama palcem lub strzykawką???

Gość gość
jak się godzi na seks bez zabezpieczenia to znaczy,że nic go nie zaskoczy w razie co :P

Gość gość
tzn palcem robione dobre hehe

Gość gość
moj maz i w sumie ja, nie wiedzielismy czy tak czy nie, myslelismy ze zajmie nam to zreszta kupe czasu, bo mielismy powazne problemy z zajsciem w pierwsza ciaze ( zaszlam naturalnie w cyklu przed ivf) , i tak gdybalismy sobie od marca, w lipcu na wkacjach a wlasciwie w noc prszylotu o 3 rano;] zaszalelismy sobie, no a ze tak jak mowilam z corka trwalo to 3 lata;] to ciza okazala sie niespodzianka:D ja usiadlam z wrazenia, maz sie cieszyl, u mnie 1000 mysli , a maz ze jakos to bedzie, teraz ja (25 tydzien) juz sie nie martwie, a maz widze troche spokornial, podobno dopoki facet nie ma dziecka na rekach to nie przezywa tego jak mama:)