Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

staram sie o dziecko prosze o rady dot owulacji

Polecane posty

Gość gość

Witajcie oczywiscie zapisalan sie do ginekologa.mam zrobic badania hormonow Brak nadzerki brak zapalenia brak chlamydii itd Urodzilam juz coreczke ktora ma trzy latka Dziecko jest z ppprzedniego zwiazku Obecnie z nowym partnerem ktory jest idealnym kqndydatem na.ojca staramy sie o dziecko... On tez w.poprzednim zwiazku.mial dziecko on bierze salfazin i jakies ziola.maca Ja biiore castagnus juz druga paczke bo lykam dwie tabletki I ginekol.wypisal luteine.od 16 dc jesli dostane.okres teraz opisze moje.mierzenie temp rano w pochwie Okres.mialam od 18.11 do 22.11. 0d 22.11.mierze temp. I przez pierwsze dni.ppo okresie jest 36.5 i 36.6 czasem 36.7 pozniej byl skok 37.1.i 37.0 ta temp byla 6 dni Pozniej spadek.na 36.9 i teraz.trzy dni jest 36.7 Wyszlo na.to ze.kiedy mialam.owul???19 dc???

Gość gość
22.11. 36.7 23.11. 36.6 24.11 36.5 25.11. 36.5 26.11. 36.6 27.11. 36.5 28.11. 35.5 29.11. 36.8 30.11. 36.6 1.12. 36.6 2.12.36.6. 3.12. 36.6 4.12. 36.6 5.12. 36.7 6.12.37.0 7.12. 37.0 trwalo do 13.12. 14.12. 36.9 15.12. 36.7

Gość gość
Wiec kiedy mialam.owul?? Dobrze mysle ze dni plodne byly przed tym 37.0??

Gość gość
zastanawiam sie tez dlaczego.moja corka powstala po 2.5 r citizenship lub regular.sexu...dlaczego tak dlugo Moze.ze mna jest cos.nie tak??? Moje kolezanki w miesiac max,trzy bez zabezpiecz i juz maja ciaze.

Gość gość
zastanawiam sie tez dlaczego.moja corka powstala po 2.5 r citizenship lub regular.sexu...dlaczego tak dlugo Moze.ze mna jest cos.nie tak??? Moje kolezanki w miesiac max,trzy bez zabezpiecz i juz maja ciaze.

Gość gość
Aha zrobilam wczoraj jeden test ciazowy ale to chyba za wczeanie Musze tydzien jezzcE cEkac Cykle.mam nieregul.bo 26 do 36dni

Gość gość
ty jesteś psychiczna, na co wskazują twoje poprzednie, liczne tematy

Gość gość
Zapytalam tylko czy dobrze wykrylam owul

wiesz co mi powiedziała kiedyś taka pewna mądra, starsza pani ginekolog? Spytała się czy wiem, kiedy mam dni płodne. Odpowiedziałam, że mniej- więcej. A ona- mniej czy więcej. Ja na to.. no no chyba mniej- a ona: i słusznie- bo tego to nawet święty Franciszek nie wie! Jeżeli nie pójdziesz na monitorowanie cyklu to nigdy nie będziesz wiedziała, kiedy dokładnie masz owu. Kup sobie testy owu. albo zainteresuj się metodą termiczno-objawową - może kiedyś ci się w końcu uda.

Gość gość
Mierze i odpowiedzcie.co z mojego.bb poniard wynika