Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Drugi raz zostałem posądzony że mam żonę

Polecane posty

Gość LoOoOser

:D Byłem teraz w piekarni i kupowałem chleb. A dziewczyna do mnie czy zamawiam ciasto na święta. Ja na to, że się tym nie zajmuję. A ona, żebym przekazał żonie, że do środy można. :D

🖐️ Może, też o tym pomyślałem. Ona jest całkiem ładna, zgrabna i jakbym był *****czem, to chętnie. ;) Ale to raczej nie mój ideał na żonę. A ja wymijająco odpowiedziałem jak rasowy PUA, że tato się tym zajmuje. Nie powiedziałem czy mam żonę.

Gość gość
a pierwszy raz kiedy? x raczej nie chciala wybadac tylko po prostu wygladasz na pantoflarza

Pierwszy raz z miesiąc temu w pralni, płaszcz mamy zanosiłem. A tam dwie babki stały i do mnie, "dobry mąż". A ja na to "dobry syn". :D

Gość gość
widocznie jestes w takim wieku, ze juz dawno powinienes miec zone (czyli kolo 50), a nie rodzicom na glowie siedziec

Gość gość
no cóż, jest wiek, w którym 90% społeczeństwa jednak kogoś ma i nikt nie podejrzewa starego konia o siedzenie na garnuszku mamusi, stąd pewnie takie "osądy", że masz żonę ;)

Gość gość
ja mam 30 i nikt tak do mnie nie mówi (wyglądam na 24-25 maks nie łysieje nie mam brzuchola, ćwiczę)... a i nie jestem samotny stale kogoś mam, choćby na seks :p

Ja też raczej młodo wyglądam i ćwiczę. Raczej to nie ma wiele do rzeczy. Właśnie robię pompki do muzyki z Rockyego.:classic_cool:

Ok, dzięki za rady. Może sobie kupię obrączkę sztuczną, jakąś tanią. To podobno najlepszy afrodyzjak. :classic_cool:

z tym dobrym synem było dobre masz poczucie humoru x trza było zagadać przecież nie musisz się żenić jeszcze

Może z nią pogadam kiedyś więcej, teraz jestem przeziębiony trochę i mówię przez nos, więc za bardzo mi się nie chciało. Dobre z tym wózkiem. :D

No to jest problem, najlepiej się zatrudnić do opieki przy jakimś prawdziwym dziecku. [cool[

"z wózkiem wypróbowane ale się nie udało bo jak brałem na ręce w parku przed pięknymi dwiema studentkami i bujałem na rękach to głowa lalce odpadła" x hehehe :D dobre uśmiałem się po pachy nie którzy to mają pomysły

Jakąś bijatykę, ale mało wtedy grałem. Może kiedyś jeszcze popatrzę, tam różne można pobierać gry.

Gość gość
oblech ok.4o to nie dziwta sie ze może miec tez fleje za zone