Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trauma to ja

Traumy dzieciństwa

Polecane posty

Gość Trauma to ja

Oto traumy dzieciństwa w latach 90: bieda, szarość, siermięga, smutni nędznie ubrani ludzie, beznadzieja, odrapane budynki, krzywe, popękane chodniki, brudne szare ulice, paskudne ubrania, stare brzydkie meble, stare zabawki, bazarowe jedzenie niewiadomego pochodzenia, drożyzna, inflacja, pijaństwo, ogólny bród i zaniedbanie, łapówkarstwo, przemoc, chuligaństwo, chamstwo, surowi rodzice, ogromne dysproporcje w zamożności (jeden ma wszystko drugi nic), kolejki w urzędach pracy, strach, niepewność i lęk o przyszłość wśród dorosłych udzielała się dzieciom, słabe wiązanie końca z końcem, frustracja że nie mogę mieć większości rzeczy które są w sklepach, zazdrość i zawiść że komuś powodzi się lepiej. Pełno oszustów, złodziei i afer. Fatalny stan wygląd i wyposażenie szpitali, szkół, urzędów zakładów pracy na prowincji. Nieuprzejme nauczycielki, urzędniczki, woźne, lekarki, bicie dzieci, zmuszanie do jedzenia paskudnych posiłków. Brak papieru toaletowego w szkolnych łazienkach, brak szatni, pracowni komputerowej, zajęć dodatkowych, język niemiecki i rosyjski zamiast angielskiego.

Gość Trauma to ja
aż tak dużo tych traum?

Gość Trauma to ja
Kto się podszył pod mój nick w poście powyżej???!!!

Gość Trauma to ja
doopa podcierana gazetą wyborczą która była mietolona przeze mnie w dłoniach przed użyciem

Gość gość
koty s*****e w piaskownicach dla dzieci

Gość gość
s.r.a.j.ą.c.e