Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega faworyzuje co ładniejsze kobiety

Polecane posty

Gość gość

i od razu hejterzy - nie, że jestem zazdrosna, zakochana w nim, ale to jest ciekawe zjawisko. Jak jest jakaś ładna kobieta, która mu się podoba - to głupieje. Wypisuje do niej, nawet jeśli jest zajęta, traktuje jak bóstwo, jak o niej opowiada, to jakby była ostatnim cudem świata O_o. Ja mu się nie podobam i o tym wiem, nie przeszkadza mi to, kiedyś coś tam pieprzył, że o, że jakby był młodszy toby się brał za mnie (dzieli nas spora różnica wieku) ale jak pojechał za granicę, to próbował wyrwać ledwie rok starszą ode mnie dziewczynę. Chociaż mnie wkurza, jak chce się spotkać z Asiunią czy inną, bo 'ona ma czas', a na to kiedy ja mam czas nie za bardzo zwraca uwagę. Zrozumiałabym, gdyby te laski były wolne, i je podrywał - i kibicowałabym mu w tym - ale one są pozajmowane, są narzeczonymi, więc nie w tym rzecz. Generalnie to jest chyba przyczyna że nie ma laski do teraz - dziewczyny wyczuwają desperację. Chciałabym mu jakoś wytłumaczyć, że nie może traktować ładnych dziewczyn jako lepszych, fajniejszych, bo to odbija się i na nim i nigdy takiej nie zdobędzie przez to, ale nie wiem jak to zrobic zeby go nie urazić :). No i poza tym

Gość gość
No i poza tym to jest na serio normalny, inteligentny gość, zdolny informatyk, ma super poglądy, ale właśnie za bardzo mu odwala jak widzi takie kobiety i to go gubi... Kiedyś kazałam mu zaprosić na kawę taką jedną która mu się podobała (akurat ta była wolna:)) zaprosił, ona na to 'pomyślimy' a on prawie oszalał bo myślał że ojej, że pewnie się zgodzi etc, ale temat umarł śmiercią naturalną i potem musiałam go wyciągać z dołka.

Gość ucho popa
zrob sie na bostwo daj mu d**y i w*******l na wycieraczke

Gość gość
ja ZAWSZE jestem zrobiona na bóstwo :D. A on mnie nigdy w życiu nie interesował w takim kontekście, na serio. Ktoś inny mi się podoba, ale to inna historia :)

Gość gość
ale masz kumpla.. penisem mysli.

Gość gość
no ej każdy facet myśli penisem.. trochę ;) wiadomo w ogóle to jest niezłe, on jest 33 letnim prawiczkiem, ale nie poleci na brzydsze z desperacji albo coś w tym stylu.. wiec w sumie nie taka desperacja :)

Gość gość
33 letni prawik.. to cos z nim nie tak chyba :)

Gość gość
nie nie tak, tylko j***e kontakty z kobietami :) miał zmasakrowane dzieciństwo, nadopiekunczych rodzicow ktorzy nawet jak miał 18 lat to go nie puszczali nigdzie.. nie miał kiedy rozwijać takich zdolnosci etc.

Gość gość
co ja mam mu generalnie jeszcze poradzic? głupio mi mówić 'bo ty ładne za bardzo faworyzujesz, traktuj je jakj normalne kobiety a stworzysz z taką jakiś związek fajny'.

Gość czupuurek
typowa wirtuolandia, co za upadek

Gość gość
makabra dziewczyno po co ci taki kumpel

Gość gość
ze mną coś chyba nie tak szukam ideału cała reszta mnie nie rusza zwracam uwagę na detale absolutnie wszystko ma znaczenie oczy nos usta owal twarzy odpowiedni wraz twarzy nogi piersi i wszystko inne wystarczy że coś jest nie tak i rejteruje.TO ma dobre strony bo żeby coś łyknąć staje się wręcz niemożliwe bo zawsze coś znajdę co mnie odrzuca

Gość gość
16.12.13 oj chyba za dużo naoglądałeś się idealnych kobiet w necie. Ale przejdzie Ci z czasem, z wiekiem wygląd coraz mniej się liczy. Ja u facetów zwracam uwage głównie na ubiór, typ urody który mi odpowiada (a czasem brzydcy mi się podobają) i przede wszystkim na charakter

Gość gość
chyba u każdego można znaleźć cos odrzucającego.. nawet u niby piekności jak się postarasz. nie oceniaj kobiet jak lalki

Gość gość
Dziewczyno aż takie puste masz własne życie, że zajmujesz się cudzym? To chyba całkiem normalne i naturalne, że facet będzie chciał się spotkać z kobietą, która mu się podoba niż z dziewczyną, która mu się nie podoba...

Gość gość
16.12.13 no i jak zwykle nic nie kumacie chodzi o to, JAK traktuje kobiety które mu się podobają leci z niego na kilometr to podlizywanie się więc pewnie dlatego go ignornują. Nie sądzicie? miałyście czasem tak, że facet was podrywał, ale był zbyt namolny i się nim nudziłyście? no właśnie. Ja bym mu chciała uświadomić, żeby wrzucił trochę na luz, nie chcę żeby był sam bo to fajny facet.

Gość gość
Autorko, ogarnij się. Co napisałaś w tytule tematu? Czy wiesz co znaczy słowo faworyzować????????????

Gość gość
faworyzować to tyle co wywyższać kogoś za coś to chyba ty czegoś gościu nie kumasz

Gość gość
kocham nieziemski ideał kobiety nie grozi mi zatem że tu na ziemi zdradzę swój ideał i kocham przeciętność mojej żony z nieziemskim sercem wobec ludzi.Błogi spokój ducha pozwala mi nie reagować zbyt spontanicznie na wszystko co nosi w sobie elementy -...........................................................................

Gość gość
Twój kolega nie jest wyjątkowy pod wyszczególnionym przez Ciebie względem. Takich typków, którzy tracą rozum przy atrakcyjnych dla nich laskach jest od groma. Te maślane oczka, umizgi, teksty o rzekomym pięknie wnętrza, podczas gdy wiadomo, że chodzi o niebrzydką buźkę i zgrabne ciało. Ech, banał do kwadratu.

Gość gość
co sugerujesz, bo nie bardzo rozumiem?