Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezent dla córki

Prezent dla 20letniej córki

Polecane posty

Gość Prezent dla córki

Witam. Gwiazdka zbliża się wielkimi krokami, a ja nie mam kompletnie pomysłu na prezent dla córki! Córa moja ma 20 lat, od półtora roku nie mieszka już z nami, mieszka z narzeczonym. Bibelotów do domu nie lubi, bo nienawidzi 'kurzołapów' ... mieszkanie ma raczej w minimalistycznym stylu zrobione. Lubi czytać, ale nie wiem w jakim stylu książki lubi, bo jakoś nigdy mnie to nie zainteresowało, a teraz żałuje. Ona raczej wszystko ma. Jak zapytaliśmy ją z mężem o prezent, to powiedziała, ze ona jest człowiekiem szczęśliwym i rzeczy materialnych do szczęścia nie potrzebuje. To bardzo dojrzałe z jej strony, ale jakiś drobiazg pod choinką powinien się znaleźć. Pomocy!

Gość gość
Może kup jej po prostu jakąs bluzeczke,albo cos z bizuterii :) Moze jakies kolczyki?

Gość gość
kup jej jakieś luksusowe kosmetyki (mam na myśli coś naturalnego np. z loccitane, czy mydlarni franciszka), albo biżuterię- prostą w formie, bo jak w mieszkaniu styl minimalistyczny, to w biżuterii pewnie też, są ładne wisiory na rzemykach

Gość Prezent dla córki
Córka nie nosi i nigdy nie nosiła żadnej biżuterii, jedyne co to pierścionek zaręczynowy. Kosmetyki odpadają .. pracuje w drogerii i cała łazienka wszystkim zawalona, część nawet mnie oddaje.

Gość gość
A moze wiesz jaki zespol lubi albo wokalistke ? i wtedy patrzec w kierunku płyty. Moze jakis pasek do spodni ? A juz na pewno przyda jej sie torebka,teraz duzo modnych w kolorze camel.

Gość Prezent dla córki
Jest na prawdę śliczną dziewczyną, ma dość oryginalny styl i zawsze było mi ciężko kupić jej jakieś ciuchy, przeważnie jak razem na zakupy chodziłyśmy to zupełnie co innego nam się podobało.

Gość gość
ej, a może skoro nie lubi materialnych rzeczy, to kup jej coś niematerialnego ;) Np jakiś zabieg u kosmetyczki, może jakiś masaż, ooo albo bilet do teatru/kina/opery? Ja mam 25 lat i bym się naprawdę ucieszyła z takich prezentów :)

Gość Prezent dla córki
Myślałam nad grą na konsole, bo ma xboxa i dużo na nim gra w wolnym czasie .. ale ona tych gier ma całą masę i boje się, ze kupie coś co ma, albo coś w co nie będzie grała. Muzyka.? Ona słuch takich starszych zespołów typu Dżem, Strachy na Lachy .. odziedziczyła po moim mężu całą kolekcje płyt, z resztą teraz w dobie Internetu płyta nie będzie jakimś extra prezentem.

Gość Prezent dla córki
Wiem, ze ona chodzi na fitness, saune, siłownie .. do Condizione myślicie, że karnet na styczeń będzie dobrym pomysłem?

Gość gość
Tak,bardzo dobrym. Ucieszy sie :)

Gość Prezent dla córki
Ten ktoś z tym linkiem wyżej podszył się pode mnie, nie wiem co to za link, bo nie chce się otworzyć, ale proszę o ignorowanie tego.

Gość Prezent dla córki
Właśnie rozmawiałam z zięciem przyszłym i on mówi, ze ona ma karnet kwartalny z jakąś zniżką stałego klienta czy coś takiego. To karnet odpada. :(

na pewno wiele zależy od kwoty, jaką zamierzacie przeznaczyć na prezent... rzeczywiście trafiony mógłby się okazać jakiś bilet albo weekend w spa np. Możesz popytać jej narzeczonego o repertuar jeżeli sama się nie orientujesz co jej sprawi radość. Możesz też kupić jakiś drobiazg a do niego dołączyć np. bon prezentowy do empiku albo dobrej księgarni - sama sobie coś wybierze. Możesz też jej kupić np. srebrną zakładkę do książki - ja kupiłam mamie i jest zachwycona - jeżeli lubi czytać będzie często jej używała ;-)

Gość gość
No pewnie, że się ucieszy z karnetu :)

Gość gość
aha nie doczytałam, że odpada... a może zapytaj się narzeczonego córki? może on ma lepszy pomysł?

Gość Prezent dla 20letniej córki
Drogi Panie/Pani prosiłabym o niepodszywanie się pod inne osoby, ponieważ jest to karalne. Mój mąż jest prawnikiem tak, że bardzo dobrze znam się w tej kwestii. A resztę osób prosiłabym o ignorowanie tego typu złośliwych odpowiedzi.

Gość Prezent dla 20letniej córki
Problem jest w tym, ze narzeczony też miał problem co jej kupić. Kupił jej jakiś tam komin wełniany i coś do telefonu, pokrowiec czy coś, bo kiedyś mu pokazywała, że się jej podoba.

Gość tata18letniejCórki
proponuję coś takiego moja 18letnia córka była zachwycona http:/ /allegro.pl/ShowItem2.php?item=3725742222 usuńcie spację

Gość gość
kosmetyki z drogerii nie są "luksusowymi" kosmetykami, zawalona łazienka znaczy, że lubi pielęgnację, a takich kosmetyków to nigdy za wiele, daj do powiększenia jej zdjęcie z dzieciństwa i opraw w prostą ramkę

Gość gryzaldia
coz moja propozycja jest oczywiscie komputer moim zdaniem napewno sie corce przyda ja akurat kupilam dzieciom w matrixmedia komputer SAMSUNG ATIV One 7 mam nadzieje ze sie spodoba wiesz lepiej kupic cos na dlugie lata niz byle p*****le co po kilku dniach sie znudzi

Gość gryzaldia
o******elam wszystkim pracownikom matrixmedia