Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bać sie czy nie

Polecane posty

Gość gość

30 lis i 1 grudnia wspoółczyłam z chłopakiem chłopak nie spuścił sie we mnie . ale miałam wtedy dzień płodny a 1 małam owulacje. dodam ze od tamtej pory cały czas sie stresuje i to strasznie . wczoraj powinnam dostać misiączke nie dostalam jej a dzisiaj mam taki biały sluz i brązowe plamki . podczas tego czasu zrobiłam 4 testy każdy negatywny. strasznie sie boje pomóźcie

Gość gość
tiaaaa niepokalane poczecie po raz kolejny

Gość gość
a czego się boisz? okresu może właśnie ze stresu nie dostajesz......raczej małe prawdopodobieństwo ciąży......nie panikuj

Gość gość
staram sie ale nie moge. a ile może opóźnić mi sie miesiączka??

Gość gość
może kilka dni... jeśli rzeczywiście jest tak jak opisałaś to na pewno nie jesteś w ciąży... jeśli tak bardzo się boisz to do lekarza idź

Gość gość
e tam :D inni mają "gorzej" :D ja powinnam dostać 10.12, a tymczasem mamy 16 i nic :P Ty masz chociaż chłopaka, a ja uprawiałam sex z byłym

Gość gość
dodam ze 1 dzien przed miesiączką robiłam test i negatyw dzisiaj rano i to samo ... nie wiem troche te plamki mnie martwią. jak przyciskam piersi to też nie bolą a ni nic . nie wiem .. całą noc nie spalam aż z tego stresu żygać mi sie chciało i głowa mnie teraz boli .. nie moge nic jeść .. masakra jakaś.

Gość gość
myślę, że skoro stosunek był już ponad 2 tyg temu, a testy są negatywne, to nie masz się o co martwić :) Miesiączka się czasem przesuwa w czasie: może gdzieś podróżowałaś, a może byłaś przeziębiona ;) Nie wiem, ale głowa do góry, to nie Twój czas na dzidzię :P

Gość gość
nie podróżowałam :D a ni nie byłam przeziębiona ;) ale naprawde dużo stresu .

Gość gość
no to się zestresowałaś i tyle ;)

Gość gość
a pare dni temu mialam chyba zapalenie pępka czy cos bo miałam zaczwerwioeniony i leciala ropka. ale juz przeszło . to moze sie z tym wiązać?