Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślec Sytuacja z facetem

Polecane posty

Gość gość

Starszy o 10 lat i bardzo mądry facet podrywa mnie od 4 miesięcy. Jest bardzo miły, szarmancki, z wyglądu raczej nie bardzo, ale dla mnie to nigdy nie miało dużego znaczenia. Dotychczas były kwiaty, kino, kawiarenki. Wczoraj go zaprosiłam do siebie i okazało się, że miał WIELKĄ ochotę na pieszczoty tzn praktycznie 3 godziny się do mnie łasił ,w końcu pocałunki i pieszczoty, chciał więcej ale go przystopowałam. Byłam w ubraniu, on sam się całkowicie rozebrał. Ciągle mu stał penis. Mam dwa pytania: a. czy to świadczy o tym, że ten gość jest jakiś bardzo napalony/wyposzczony/erotoman itd? Podobno jest ponad 2 lata bez kobiety... b.

Gość gość
b. czy dobrze się zachowałam według was, żen ie pozwoliłam na więcej, mam 26 lat więc nie jestem jakąś małotala, do tego sama jestem prawie rok, sexu mi też brakuje no ale.. Jak teraz to powinno wyglądać? Chyba go już nie zaproszę do siebie, przynajmniej jakiś czas, może z 2 tygodnie znowu gdzieś poza domem, co myslicie??

Gość gość
a ile ty masz lat? 15?

Gość gość
10 lat starszy a ty ile masz lat ? śmieszne on się rozebrał a ty nadal ubrana ? jakiś palant

Gość gość
wszystko w temacie, on przechodzony zdziwaczały kawaler, też miałam taki epizod, ja 25 lat on 35 myślałam że myśli o mnie poważnie a to tylko głupi ******cz był

Gość gość
Ja mam prawie 26, ja nie chcialam sie rozebrac, pieszczoty byly, ale mialam ubranie

Gość gość
on jest rozwodnikiem no wlasnie nie wiem co myslec na ten temat, niby 2 lata sam, teraz 5 miesiac naszej znajomosci ...

Gość gość
trzeba bylo na niego wsiasc a nie swieta dziewice udawac, takie "czekanie az do slubu" i zgrywanie swietej to dla malolat, chlopy w tym wieku nie bawia sie w jakies selekconowanie kobiet pod wzgledem tego jak to nazywacie "szacunku do siebie" myslisz ze jak 10 lat teraz bedziesz czekac to cie bedzie sznowal i reszta tych bzdur czy co?? Jestes dorosla wiec przestan zgrywac smarkule, nie musisz bawic sie w te gierki z czekaniem do 100 randki, bo dla niego nic to nie zmieni w lepszym postrzeganiu ciebie, a nawet bedzie mial cie dosc

Gość gość
jasne od razu wsiąść, nie zabezpieczam się,, jak to teraz rozegrać??? czy może chodzić mu tylko o sex? czy to z powodu być może tej abstynencji?? Proszę o wasze spostrzeżenia! Każde będzie dla mnie wazne!

Gość gość
mialas ochote a tego nie zrobilas to znaczy ze jestes hipokrytka, jezeli nie mialas ochoty na sex z napalonym facetem, z ktorym tyle czasu sie spotykasz i na pewno dochodzilo juz miedzy wami do jakis kontaktow cielesnych, to znaczy, ze nie jestes dojrzala kobieta. A moze dziewica?

Gość gość
kontakty to tylko pocalunki jak narazie, nie jestem dziewica, mialam juz jednego partnera to nie takie proste od razu a potem bede plakala?

Dla mnie bardzo dobrze się zachowałaś!! Świadczy to że dbasz o swoją godność. A gdybyś mu uległa znaczyło by to że nie umiesz panować nad swoimi emocjami. Minusem tego faceta jest to że na pierwszym spotkaniu u ciebie chciał seksu. Powinien wiedzieć że pierwsze spotkanie w mieszkaniu u siebie czy u swojej kobiety nie powinno kończyć się seksem.

Gość gość
dziewczyno po 1 to nie znamy go i nie wiemy co ON mysli. Ale skoro 5 mies za toba latal chlop w tym wieku to raczej musi mu zalezec, jakos wczesniej tyle miesiecy nie narzucal sie z sexem i spotykal sie z toba dla ciebie a nie dla sexu. Co za durne pytanie, czy on to zrobil tylko dla sexu, hmm moze po 5 mies i skoro go zaprosilas to uznal, ze tez tego chcesz i to wlasciwy moment? Gdyby chcial tylko p******* to nie czekalby 5 mies bo nie dal by rady. I tak wtedy przyszedl tylko dla sexu bo zaproszenie do domu pierwszy raz po tylu miesiacach to jednoznaczny znak, tyle ze koles nie przewidzial ze trafil na swieta cnotke co teraz bedzie to analizowac tygodniami

Gość gość
"Powinien wiedzieć że pierwsze spotkanie w mieszkaniu u siebie czy u swojej kobiety nie powinno kończyć się seksem." x a gdzie to wyczytales? w bravo girl? zapomniales o fakcie ze 5 mies sie spotykali, co innego gdyby to byla 1sza randka, ale zaproszenie do domu to byl dla niego znak, oh jak on mogl dojrzaly chlop pomyslec, ze dorosla kobieta moglaby chciec tez isc z nim do lozka, to juz nastolatki szybciej laduja w lozku

Gość gość
" A gdybyś mu uległa znaczyło by to że nie umiesz panować nad swoimi emocjami." x co ty bredzisz? to nie sa dzieci, zeby sie powstrzymywac. 2 ludzi, ktorzy sie spotykaja od dluzszego czasu, panowac nad emocjami powinni zonaci i zamezne w stosunku do innych, a nie 2 wolnych ludzi

Gość gość
popieram!

Gość gość
no nie wiem, bo w sumie pierwsze u mnie to fakt ale

Gość gość
powstrzymywalas sie bo nie bylas na to gotowa czy balas sie, ze pomysli (nie wiem dlaczego) ze jestes puszczalska?

Gość gość
powiedzialam mu ze to zaproszenie na herbate i film a nie na nic wiecej, a on jednak probowal, troche uleglam fakt. Wiem ze 5 miesiecy to sporo ale ja taka szybka nie jestem, kurde. Jak to teraz odkrecic? Moze ze dwa tygodnie poza domem, nie bede go zapraszac, zeby sobie nie myslal.. jak uwazacie??

No jeśli ty tak to widzisz to widać jaki masz szacunek do kobiet. Spotykanie się poza domem czyli w kinie Restauracji czy na basenie to forma rozpoznawcza. Obie osoby się poznają na neutralnym gruncie. A jeśli zaproszenie do swojego mieszkania oznacza dla ciebie zaproszeniem do łóżka to tylko c***ogratulować twojej głupoty. Autorka być może zaprosiła go tylko po to do swojego mieszkania by sprawdzić na czym mu tak naprawdę zależy. Czy na niej czy tylko na seksie.

Gość gość
Zdecydowanie to drugie, ochote to mam prawie od poczatku:) ale tez chodzi o zaufanie.. pomozcie, nie ma mza bardzo doswiadczenia z facetami..

Gość gość
Jarek, mądrze piszesz- dokladnie o to mi chodzi!!!! Ja wiem ze sex jetst wazny, ale nie tylk o oto mi chodzi.

Gość gość
Co radzicie? zdyskwalifikowac go czy jakos sprawdzic sie da jeszcze??

Gość gość
Spi​erdalaj :)

Kobieta w zasadzie wie czy ma ochotę na sex czy nie lub czy to jest odpowiednia pora na pierwsze zbliżenie z nowym partnerem czy nie. Gdyby naprawdę chciała tego seksu to z pewnością by mu uległa. Autorka najzwyczajniej nie była jeszcze w 100% pewna że jest to odpowiednia pora. Pocałunki przytulenia i odrobina czułośc**** prostu jej wystarczyło. Właśnie po czymś takim można rozpoznać wartościową kobiete. Takie jest moja zdanie na ten temat.

Myślę że powinnaś mu dać jeszcze jedną szansę. Jeśli On nadal chce się z tobą spotykać to może to znaczyć że zależy mu na tobie. Powinien też przeprosić za swoje postępowanie na tym pierwszym spotkaniu u ciebie.

Gość gość
Mysle, zeby teraz go nie zapraszac jakis czas. Co Ty na to?

No myślę że to jest dobry pomysł. Może jak na razie spotykajcie się poza domem. A dopiero po Nowym Roku powinnaś pomyśleć o ponownym zaproszeniu. Może też powinnaś pomyśleć o wspólnym spędzeniu Sylwestra gdzieś na sali lub u znajomych. Powiedzmy że byłby to taki sprawdzian na jego zachowanie.

Gość gość
Tak tez zrobie, zero zaproszen do nowego roku, a potem zobacze co i jak. Moze serio jest facet napalony przez ta abstynencje sexualna, szok

Gość gość
czy ktos chcialby jeszcze cos doradzic?:)