Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc10

Jak zapomniec o bylym ktory skrzywdzil

Polecane posty

Gość gosc10

Facet po trzech latach stwierdzil, ze nie jest gotowy na slub. Jak sie okazalo tak naprawde zostawil mnie dla kolezanki z pracy, ktora od razu praktycznie wprowadzila sie na moje miejsce, kiedy jeszcze w zasadzie byly tam moje rzeczy. Ona jest malo ambitna, ma w d***e ludzi i generalnie wiecej bierze niz daje. Widocznie jak bylam zbyt wymagajaca. Skrzywdzil mnie na tyle sposobow, ze powinnam go znienawidzic, ale milosc jak wiadomo jest slepa i ciagle Go kocham. Jak wybic Go sobie z glowy? Minelo juz ponad pol roku a ja nie moge sie pozbierac...

Gość gość
Znajdz sobie normalnego faceta i wyjdz do ludzi ,a nie rozpaczasz i uzalasz sie nad soba.

Gość hejnal z rowu mariackiego
poka tzytzki :classic_cool:

Gość gość
No widzisz juz masz jednego chetnego :D

Gość gość
trza wyjść do ludzi, przejdzie samo, z czasem, trzeba tylko poczekać cierpliwie...

Gość gość
Wiem co czujesz,Tez od pol roku chodze po scianach .7 lat razem. Na koniec uslyszalem ze wiedziala od poczatku ze to nie wyjdzie. Milosc powinno sie leczyc, wycinac, to tylko bol. Zamknalem sie w sobie ,czekam az przejdzie ...

Gość gość
ja też jestem na takim etapie, tylko, że dopiero blisko ponad miesiąc od rozstania, ale wcale nie jest lepiej, chyba trzeba to tylko przeczekać, ale jak zapomnieć...

Wystarczy proste przemyślenie na jego temat. Skoro po takim czasie tak po prostu zostawił Cię dla koleżanki to umówmy się, że nie jest wartościowym człowiekiem. Pomyśl z tej strony, że zasługujesz na kogoś lepszego,na normalne życie,normalnego gości,któremu możesz zaufać