Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu mamy zmeczone codzienną rutyną

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam dość coraz częściej...kołowrotek praca-dom, szarpanina, dziecko 19 mies., musiałam wrócić do pracy bo mąż sam nas nie utrzyma, jeszcze mamusi opłaca mieszkanie ale wolę już to niż mieszkać z tą starą jędzą...nie nadążam ze sprzątaniem, zakupami, na święta nic jeszcze nie zrobione, masakra..musiałam się wygadać, dziękuję

Gość gość
zwolnic sie z roboty niech chłop z********a na was

Gość gość
No łatwo powiedzieć, chłop się boi że innej pracy nie znajdzie, albo że nie chce w korpo pracować...a ja wolę się trzymać swojej pracy bo to państwówka, socjal i umowa na stałe

Gość gość
każda mama ma czasem dość to normalne jesteśmy tylko ludźmi..tyle że na tym forum połowa się do tego nie przyzna, będą pisać że to z tobą jest coś nie tak i że one są idealnymi żonami matkami itp...

Gość gość
Ja tez tak mam. Myślę, że zima, brak słońca tak na nas przygnębiająco działa. Wychodzę do pracy - ciemno, wracam - prawie tez ciemno, nawet nie można nigdzie wyjść. Myśle, ze to normalne, jesteśmy ludźmi a nie robotami i każdy może mieć czasami dość. Więc czasami trzeba pomarudzić, aby poczuć się lepiej.

Gość gość
ja nie pracuje, wiec moge sobie dzien urozmaicic - a to zakupy, a to basen z corka, a to zajecia muzyczne, a to wyjscie do kolezanki, zeby sie dziec***obawily razem.