Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nova Mama

Dziewczyny co zrobic by moje 21 msc dziecko sie nie rozchorowalo pomocyy

Polecane posty

Gość Nova Mama

Mały wszedł pod prysznic potem wyszedł i biegał po domu ,bawił się itp. po nie wiem 20min. wzięłam go przebrać na dwór i patrzę a ten ma całe skarpety mokre ,nogi zimne jak lody.... masakra... idą święta a on pewnie przez to bedzie chory....ale jestem zła na siebie ze jakoś nie widziałam tego wcześniej :( Czy można nie wiem podać coś ,zeby jednak się nie rozchorował ?

Gość gość
można podać vit c,można podać już mleko z łyżeczką miodu bo miód jest dozwolony od 2 lat wiec praktycznie możesz podać ,można podać herbatkę rozgrzewającą a można nic nie dawać bo na pewno nic mu nie będzie .

Gość gość
Ale po domu latał z mokrymi nogami czy po dworze? Jak po domu to nie panikuj, załóż mu ciepłe skarpety, daj wody z miodem i cytryną jeśli nie jest uczulony i już. Moja Młoda ostatnio pomagała mi myć podłogę, była calusieńka mokra i zimna, przebrałam ją w suche ciuchy, ciepłe picie i już. Ma 19 mies., nie rozchorowała się.

Gość Nova Mama
Nie , no oczywiście po domu :) Właśnie tak na "męski" rozum nic mu nie powinno być ,ale ja przed świętami zawsze panikuje :P Podałam mu witaminę c , później dam najwyżej bioaron c ehh

Gość gość
nic mu nie będzie :D chyba że zawsze na niego chuchasz i dmuchasz to pewnie rozłoży się na dobre :D Zaparz mu jakiejś liby, zapodaj wit c, sok z malin i nie panikuj.

Gość gość
widze,ze gość przedostatni nie miał nic mądrego do powiedzenia po za wysmianiem.... Oczywiście nie panikuję , ale chcę wiedzieć czy mogę mu coś podać np. ? I też nie chcę zeby sie mi na święta rozchorowal , bo dopiero co miał anginę :/

Gość gość
witmina c wapno mojej clemastinum pomaga ale ma 6 lat a twoja malutka wogole clemastinum jest super na poczatki przeziebienia a wy co sie dziwicie ja tez bym nie chciala zeby moje dziecko w swieta chore bylo

Gość gość
masz racje daj wit c wapno icieple skarpetki ja tez clemastinum daje tylko 6latce a nie 2 wiec nie wiem czy mozna